PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα πάντα φταίνε οι… άλλοι.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να προσανατολιστείς στην διάδοση του έργου και των στόχων σου, προσεγγίζοντας άτομα που κατέχουν υψηλές θέσεις. Ίσως μάλιστα το «διαβατήριό» σου προς την επιτυχία να εξαρτάται από την εμφάνιση και γενικότερα το στυλ σου, γι’ αυτό μην αμελήσεις τα δέοντα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε ωθεί να αναζητήσεις νέους συνεργάτες, αφού με τους υπάρχοντες τα πράγματα μάλλον δεν «τραβάνε».

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αναστατωθείς τόσο από κάποιον «πειρασμό», ώστε να… αθετήσεις μονομιάς τις δεσμεύσεις σου! Αν όμως είσαι μόνος/η, ίσως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα ταξίδια ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση Ανάλογα θετικές όμως μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σε απασχολεί, είτε πρόκειται για την δικτύωσή σου ή την απόκτηση του κατάλληλου εξοπλισμού, είτε για μια συνεργασία που θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Ζυγό σου συνιστά να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.

Ερωτικά

Ο Άρης στον Σκορπιό θέτει τα πάντα υπό διεκδίκηση «μαθαίνοντάς» σε ένα και μόνο πράγμα: Ότι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που επιθυμείς άλλο τόσο εύκολο είναι να πολιορκείσαι από πρόσωπα που δεν σε συγκινούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πρόθυμη να σου προσφέρει ικανοποιητικές λύσεις σε ένα οικονομικό αλλά και συνάμα επαγγελματικό ζήτημα, επαναφέροντας στο προσκήνιο μια πρόταση συνεργασίας, που δεν ευοδώθηκε στο παρελθόν, ίσως μάλιστα να μεσολαβήσει γι’ αυτό ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να διευρύνεις τα ενδιαφέροντά σου αλλά και να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημά σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπό σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια συνεργασία, που θα σε ωφελήσει οικονομικά, έστω κι αν χρειαστεί να αποκαλύψεις κάποια από τα μυστικά σου! Ίσως μάλιστα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να συζητήσεις με έναν συνεργάτη για τα βάσανα αλλά και τις προτεραιότητές του, δίνοντας όπου χρειαστεί τις αναγκαίες βοήθειες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικογενειακό θέμα.

Ερωτικά

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη ευνοεί μια «παιχνιδιάρικη» σχέση η οποία θα σου προσφέρει αρκετές ευκολίες, ο Άρης σε ωθεί να επιλέξεις μια άλλη που σίγουρα είναι πιο «περιπετειώδης» αλλά βλέπεις είναι η δυσκολία της κατάκτησης που σε συγκινεί!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την επιμόρφωσή σου και ίσως έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να βελτιώσεις την τεχνική κατάρτισή σου. Επιπλέον, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να πετύχεις μια «βολική» επαγγελματική συμφωνία, ή απλά να απαλλαγείς από κάποιες έγνοιες.

Ερωτικά

Ο Κρόνος σου ζητά να ξεκαθαρίσεις μια προσωπική σου υπόθεση, παίρνοντας αν χρειαστεί και την ευθύνη των αποφάσεων Καλό είναι όμως να κρίνεις με βάση τις πραγματικές επιθυμίες σου κι όχι με το τι λένε ή νομίζουν οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Δίας στο ζώδιό σου, «επιμένει» ότι ανεξάρτητα με το «τι αξίζεις» και τι δικαιούσαι οφείλεις να έχεις και τον κατάλληλο «μπάρμπα»! Και σε μια φάση που σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημά σου, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις παραινέσεις ή τις γνωριμίες ενός προσώπου του άμεσου περιβάλλοντος σου.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας σε βάζει να αναζητάς το «απόλυτο», σίγουρα όμως αυτός ο δρόμος κρύβει πολλές συναισθηματικές δυσκολίες. Μήπως να έμενες στην Αφροδίτη που «αρκείται» στο να περάσεις όμορφα χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις;

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, αναδεικνύει πολλά από τα θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε συγκινούν, παράλληλα όμως σε επηρεάζει συναισθηματικά κι ίσως πέσεις θύμα μιας επίμονης κυκλοθυμίας! Ταυτόχρονα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την συνεύρεσή σου με αγαπημένα πρόσωπα σε ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ σε μια πιο πρακτική κατεύθυνση, μπορεί να συμβάλλει θετικά και σε μια συμφωνία σχετική με ένα περιουσιακό θέμα.

Ερωτικά

Ο «φόβος της μοναξιάς» ίσως να σε οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, αφού μπορεί να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που ούτε σου ταιριάζει, ούτε και σε εκτιμά. Μην ξεγελαστείς λοιπόν από την επικοινωνιακή πολιτική του, που θα αλλάξει μόλις πετύχει τον στόχο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε ωθεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή έργα που κρατούσες «στο συρτάρι», γνωρίζοντας ενδεχομένως μια αναπάντεχη ανταπόκριση σε κάποιους κύκλους. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει κι ένα άτομο που σε υποστηρίζει κρυφά κι έχει τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό «αναμοχλεύει» το παρασκήνιο κι ίσως μάθεις κάτι σημαντικό για τις πραγματικές προθέσεις ενός συνεργάτη σου.

Ερωτικά

Ο Άρης σου δίνει την ευκαιρία να «δοκιμαστείς» και σε ένα πεδίο που δεν γνωρίζεις κι επειδή είσαι ικανός/η να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση με επιτυχία, το «μπαλάκι» των όποιων προβλημάτων θα περάσει αναπόφευκτα στα χέρια του/της «αντιπάλου»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Μάλλον έφτασε η στιγμή να εκμεταλλευτείς τις «άκρες» που διαθέτεις, ώστε να κερδίσεις περισσότερα. Επιπλέον, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου σημαντικά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, ίσως σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κι αν δεχθείς σίγουρα θα το διασκεδάσεις, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του όλου εγχειρήματος.

Ερωτικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια είτε δική σου, είτε των άλλων κι επειδή με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν θες και πολύ για να φορτωθείς ένα ακόμη πρόβλημα, καλύτερα να απέχεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε στηρίζει και πολλά θέματα που σε απασχολούν μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι «σπουδαίο», καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, αλλιώς μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από «άσχετες» απόψεις, ακυρώνοντας έτσι τις όποιες θετικές προδιαγραφές των σχεδίων σου.

Ερωτικά

Συζητήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σε διαφωτίσουν επαρκώς για τα δεδομένα μιας κατάστασης που σε απασχολεί, ενώ αν «βασανίζεσαι» από κάτι απωθημένο ή ανεκπλήρωτο, ίσως μπορέσεις τελικά να το βιώσεις όμορφα κι απλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η ημέρα μπορεί να έχει έναν έντονα επικοινωνιακό χαρακτήρα, αυτό όμως μπορεί να μην σου δημιουργήσει πρόβλημα αν δημοσιοποιηθούν πράγματα τα οποία είτε σε εκθέτουν, είτε θα προτιμούσες να παραμείνουν μυστικά. Και βέβαια έχεις… κι άλλες δουλειές από το να δίνεις εξηγήσεις για τα πεπραγμένα σου. Ωστόσο υπάρχει και η άλλη εκδοχή, να προχωρήσεις δηλαδή στην αποκάλυψη ενός «πικάντικου» παρασκηνίου.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να σε πείσει ότι αξίζει μια ευκαιρία στην ζωή σου, χωρίς όμως να δημοσιοποιήσετε την σχέση σας. Ίσως βέβαια αυτό να εξυπηρετεί κι εσένα αλλά πρόσεξε μήπως τελικά πρόκειται για μια πρόταση-παγίδα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανεύρεση πόρων ή κεφαλαίων, είτε μεσολαβώντας εκεί που… πρέπει, είτε δίνοντάς σου μια ιδέα που θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα. Αλλά και η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου, έστω κι αν και μέχρι να «δέσει το γλυκό» θα υπάρξουν αρκετές παλινδρομήσεις.

Ερωτικά

Ο Δίας δείχνει διατεθειμένος να ορίσει την έναρξη μιας «νέας εποχής» στην προσωπική σου ζωή, χωρίς μάλιστα να πρέπει να κάνεις κάτι περισσότερο από το να αποδεχθείς την πρόταση που θα σου γίνει. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει αυτός!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment