PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αργά και με προσοχή.ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δε θα έχεις διάθεση για πολλές κοινωνικότητες και θα επιλέξεις να απομονωθείς κάπως. Θέλεις να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε ευχαριστούν. Διανύεις μία φάση ενδοσκόπησης και δε θέλεις να μοιραστείς τα όσα σκέφτεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αλλά και στα αισθηματικά σου θα έχεις την τάση να μην ανοίγεσαι στο ταίρι σου και ενώ δε σου φταίει κάτι στη σχέση σου, λειτουργείς κάπως απόμακρα γιατί θέλεις να μείνεις περισσότερο με τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαφές με φίλους, ευχάριστες εξόδους και αρκετή κοινωνικότητα έχει η σημερινή μέρα για εσάς. Επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να καταφέρετε όσα από καιρό σχεδιάζετε. Προσέξτε λίγο στα αισθηματικά σας τη συμπεριφορά σας απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, γιατί θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε ό,τι κι αν ακούσετε σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σήμερα στην επαγγελματική σας πορεία και εξέλιξη. Θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά και να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Επιθυμείτε να ξεχωρίσετε και να αναγνωρίσουν οι ανώτεροί σας την αξία σας. Σήμερα έρχεστε πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και δείχνετε πως απολαμβάνετε να περνάτε μαζί τους ποιοτικό χρόνο. Στα αισθηματικά σας, τρυφερή θα είναι η σχέση σας με το ταίρι σας, για εσάς τους δεσμευμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας σήμερα τρέχουν, ωστόσο εσείς αυτό που πραγματικά επιθυμείτε είναι να ξεφύγετε από όλους και από όλα και να ασχοληθείτε με τις διακοπές σας, με τη διασκέδασή σας, με κάτι άλλο εκτός από τα συνηθισμένα. Σε πρώτο πλάνο σήμερα θα βρίσκονται και τα αισθηματικά σας ζητήματα, για εσάς τους αδέσμευτους. Θέλετε να νιώσετε ποθητοί και να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας. Όσο για εσάς τους δεσμευμένους; Η μέρα κρύβει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Έχεις σήμερα διάθεση να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με πράγματα που συνεχώς ανέβαλες. Μπορείς σήμερα να κάνεις σχέδια για τις διακοπές σου, να νιώσεις ότι ασχολείσαι με ό,τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Σήμερα θα είστε περιζήτητοι και στις παρέες σας και οι προτάσεις για εξόδους θα πέφτουν βροχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα άτομα από το περιβάλλον σας ίσως ζητήσουν τη βοήθειά σας και τη συμβουλή σας, προκειμένου να βγουν από ένα αδιέξοδο ή από μία κατάσταση που έφτασε σε τέλμα. Θα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί στην επαγγελματική σας ζωή και δε θα αφήσετε κανένα περιθώριο να σας αμφισβητήσουν ή να μειώσουν την αξία σας. Δείχνετε στα επαγγελματικά σας τον καλύτερο εαυτό σας και έχετε πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τους συνεργάτες σας. Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει ένα θολό τοπίο για εσάς τους αδέσμευτους, γιατί δεν είστε σίγουροι για την πρόθεση ενός προσώπου.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις σας αυξημένες τη σημερινή μέρα, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας και εσείς τρέχετε να τα προλάβετε όλα. Νιώθετε ότι υπάρχει μία επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα που πολλές φορές δε σας εκφράζει και κάνετε σκέψεις προκειμένου να την αλλάξετε. Επιθυμείτε να βρείτε ισορροπίες στην αισθηματική σας ζωή και να καταφέρετε να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας, εσείς οι δεσμευμένοι. Ίσως δεχτείτε παράπονα σήμερα, σχετικά με το χρόνο που αφιερώνετε στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προτεραιότητα οι προσωπικές σας ανάγκες σήμερα και ό,τι ακριβώς σας ευχαριστεί. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και αυτό θα σας βοηθήσει στην προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Η μέρα σας καλεί να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα αισθηματικά σας, εσείς που είστε αδέσμευτοι έχετε την ανάγκη να βιώσετε τη συντροφικότητα και να περάσετε όμορφες στιγμές με ένα ταίρι, που θα σας καλύπτει συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώθετε περισσότερη ανασφάλεια και θα αποζητάτε την ασφάλεια σε όλες σας τις επαφές και συναναστροφές. Κάποια γεγονότα ενδεχομένως να σας βγάλουν εκτός προγράμματος και να νιώσετε πως δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι δεσμευμένοι ζητάτε αποδείξεις αγάπης από το ταίρι σας και προσπαθείτε να δείτε τι προθέσεις έχει γενικότερα για την πορεία της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι είστε ανέμελοι και χαίρεστε τις κατακτήσεις σας και το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σήμερα φέρνει καλές ειδήσεις στα επαγγελματικά σας, καθώς από σήμερα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Θα πάρετε ευχαρίστηση από τις επαγγελματικές εξελίξεις και θα νιώσετε πως η αξία σας αναγνωρίζεται. Και στον αισθηματικό τομέα η μέρα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς τους αδέσμευτους, καθώς το ενδιαφέρον ενός προσώπου αρχίζει να γίνεται πιο ξεκάθαρο κι έτσι ξέρετε πού κινείστε και τι προθέσεις έχει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, καθώς νιώθετε πως δεν έχετε τους πόρους, που θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Χρειάζεστε περισσότερα χρήματα, προκειμένου να είστε συνεπείς και να νιώθετε κι εσείς καλά. Η σημερινή μέρα παρουσιάζει ενδιαφέρον στην αισθηματική σας ζωή για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, γιατί θα δείτε το ταίρι σας να είναι ιδιαίτερα εκφραστικό απέναντί σας και αυτό το γεγονός θα σας δημιουργήσει έντονη συναισθηματική ασφάλεια και θετικά συναισθήματα. 

ΙΧΘYΕΣ

Η μέρα σάς βρίσκει κάπως υπερβολικούς στη συμπεριφορά σας, αλλά και γενικότερα στις αντιδράσεις σας. Κατευνάστε λίγο μέσα σας μια πιθανή αρνητική διάθεση και φροντίστε να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων. Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί σήμερα, απλά εσείς έχετε το αίσθημα του ανικανοποίητου. Στα αισθηματικά σας, ελάτε πιο κοντά στο ταίρι σας και δείξτε ακριβώς ποιες είναι οι προθέσεις σας, αλλά και οι βαθύτερες ανάγκες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment