PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δείξετε τι μπορείτε να καταφέρετε.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήσετε σήμερα εκκρεμότητες και γενικά τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα μαζευτούν αρκετές και θα τρέχετε για να τις προλάβετε. Είστε σε διάθεση πιο χαλαρή σήμερα και δε θέλετε να σας πιέσει κανείς και για τίποτα. Στην αισθηματική σας ζωή βιώνετε θετικά συναισθήματα εσείς οι δεσμευμένοι για το ταίρι σας και βρίσκετε χρόνο, προκειμένου να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές ευτυχίας. Όσο για τους αδέσμευτους, η μέρα κρύβει μία ευχάριστη έκπληξη για την ερωτική σας ζωή, που πολύ θα σας χαροποιήσει. Ίσως ένα πρόσωπο σήμερα δείξει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα απαιτεί σύνεση και πειθαρχία σε θέματα επικοινωνίας. Επειδή θα έχετε την τάση να υπερβάλετε και να δείχνετε με ιδιαίτερο τρόπο την ενόχλησή σας για διάφορα θέματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, να μην είστε τόσο εξωστρεφής. Επαφές με φίλους και συγγενικά πρόσωπα σήμερα ευνοούνται, αλλά εσείς θέλετε να μείνετε μακριά από όλους. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι προς το παρόν χαίρεστε τη μοναξιά σας και δεν είστε σε φάση δέσμευσης. Οι δεσμευμένοι θέλετε το ταίρι σας να σας κατανοεί και κάνετε μία σχετική κουβέντα γι’ αυτό το θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολλά και διάφορα θα ασχοληθείτε σήμερα, καθώς η μέρα σας θα έχει αρκετή κινητικότητα και εσείς θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια έτσι ώστε να τα φέρετε όλα με επιτυχία εις πέρας. Βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, ζητάτε τη γνώμη τους για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει σε βασικούς τομείς της ζωής σας και νιώθετε πλήρεις από αυτή σας την επικοινωνία. Στην αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν καταστάσεις που βιώνετε στην επαγγελματική σας ζωή, τις οποίες πολύ θα επιθυμούσατε να αλλάξετε και να τις κάνετε πιο ισορροπημένες. Συζητάτε με τους συναδέλφους σας τα πλάνα που έχετε για την εργασία σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και αποδοτικοί στην εργασία σας. Σήμερα έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε και με ένα νέο χόμπι, ίσως να σκεφτείτε να ξεκινήσετε γυμναστήριο και γενικότερα να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Στα αισθηματικά σας υπάρχει σταθερότητα για εσάς τους δεσμευμένους και νιώθετε όμορφα μέσα στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε τη σημερινή μέρα νέες περιπέτειες, νέες εμπειρίες και αρνείστε να μπείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Θέλετε να απασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες, να δείτε κόσμο που έχετε καιρό να δείτε, να πείτε τα νέα σας και γενικά να χαλαρώσετε. Ίσως όμως οι υποχρεώσεις σας να μη σας το επιτρέψουν στο 100%, αλλά εσείς θα προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για όλα. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και επιδίδεστε σε φλερτ, προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες. Θα είστε εξωστρεφείς και κοινωνικοί και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα εσωτερικών αναζητήσεων η σημερινή για εσάς, γιατί αναπολείτε στιγμές που έχετε ζήσει στο παρελθόν, εξετάζετε τις επιλογές που έχετε κάνει και κατά πόσο σας ωφέλησαν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Ίσως σήμερα σας πιάσει μία νοσταλγία για έναν έρωτα που ζήσατε στο παρελθόν, αλλά τελείως μέσα σας δεν τον έχετε ξεπεράσει. Αν σας δινόταν η ευκαιρία εσάς τους αδέσμευτους να ήσασταν πάλι με αυτό το πρόσωπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρίσκατε αυτήν την ιδέα υπέροχη. Οι δεσμευμένοι, απολαμβάνετε τη συντροφιά του συντρόφου σας, λέτε τα νέα σας και γενικά σήμερα στη σχέση σας επικρατεί το πάθος.

ΖΥΓΟΣ

Τρέχετε για να προλάβετε κάποιες εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί και νιώθετε την ανάγκη να τις φέρετε εις πέρας, γιατί από βδομάδα σας περιμένουν αρκετές ακόμα υποχρεώσεις. Είστε σε μία φάση κατά την οποία αυτό που βασικά μέσα σας επιθυμείτε είναι μία παράταση των διακοπών σας και του καλοκαιριού, έτσι ώστε να προλάβετε να κάνετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι αδέσμευτοι καταφέρνετε με τον τρόπο σας να δείτε αν η γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχετε γνωρίσει τελευταία, μπορεί να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάτε σήμερα εκείνες τις εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να δραπετεύσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας οδηγήσουν στην περιπέτεια, στη διασκέδαση, αλλά και στην καλοπέραση. Μοιράζεστε τις ιδέες σας για να περάσετε καλά με τα φιλικά σας άτομα και σας ακολουθούν πιστά, γιατί ξέρουν πως όταν έχετε τα κέφια σας είστε η καλύτερη δυνατή παρέα. Στην αισθηματικά σας ζωή έχετε ανάγκη εσείς οι αδέσμευτοι από μία περιπέτεια, που θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι ζήσατε κατά το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε είστε ακόμα σε διακοπές είτε είστε στην εργασία σας και στην καθημερινότητά σας, σήμερα σας απασχολούν έντονα θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ζωή. Δεν έχει προκύψει κάτι που να δικαιολογεί τη στάση σας αυτή, αλλά εσείς θέλετε να κάνετε σχέδια για το πώς θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, είτε μέσω της υπάρχουσας εργασίας σας είτε μέσω κάποιων νέων πηγών. Στην αισθηματική σας ζωή οι αδέσμευτοι έχετε ανάγκη να ξέρετε τι νιώθει για εσάς ένα άτομο, που φαίνεται ότι έχετε ερωτευτεί. Από τη μία θέλετε να κάνετε κίνηση, αλλά από την άλλη φοβάστε το ενδεχόμενο της απόρριψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με εντατικούς ρυθμούς αρχίζετε να μπαίνετε στην καθημερινότητά σας, γεμάτοι ιδέες για την επαγγελματική σας ζωή, στόχους που θέλετε να καταφέρετε και με μια πιο ξεκούραστη ματιά αντιμετωπίζετε όλα όσα προκύπτουν σε αυτόν τον τομέα. Νιώθετε δημιουργικοί σήμερα και έτοιμοι να κατακτήσετε όλα όσα εσείς επιθυμείτε. Και στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι είστε έτοιμοι με τη συμπεριφορά σας να κατακτήσετε ένα νέο αντικείμενο πόθου που έχετε το τελευταίο διάστημα. Το ξέρετε πως όταν θέλετε γίνεστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί, αλλά και ακαταμάχητοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας φέρνει μπροστά σε αρκετές ασυνεννοησίες σε θέματα που είναι πρακτικά και έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα άλλα θα λέτε, άλλα θα εννοείτε και άλλα θα καταλαβαίνουν οι γύρω σας και αυτή η κατάσταση η αλήθεια είναι ότι θα δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στον τρόπο που εκφράζεστε, έτσι ώστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας οι αδέσμευτοι το ρίχνετε έξω σήμερα και βάζετε ως στόχο την καλοπέρασή σας με τα φιλικά σας άτομα.

ΙΧΘYΕΣ

Γεμάτη η σημερινή μέρα για εσάς, καθώς έχετε τόσο πολλά πράγματα να τακτοποιήσετε, που από το πρωί φροντίζετε έτσι ώστε να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό, προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Είστε ευδιάθετοι, χαρούμενοι, με ανεβασμένη ψυχολογία και ακόμα και αυτές οι μικροαγγαρείες που καλείστε να φέρετε εις πέρας, δε σας χαλούν τη διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή εκφράζεστε με θαυμασμό απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και φροντίζετε να κρατάτε τη φλόγα του πάθους αναμμένη!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment