PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017


Καλό μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα που ο κυβερνήτης σας Άρης θα βρίσκετε σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα είναι ήρεμη και ομαλή η συμπεριφορά σας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι δύσκολη η επίλυση προβλημάτων, προσοχή να μην δημιουργήσετε έντονες ρήξεις στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες σους διαλόγους σας. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ασυμβίβαστος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, μάλλον θα απουσιάζει η διαλλακτικότητα. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα. Η μέρα δε ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και τακτοποίηση επίμαχων ζητημάτων. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη θα σας κάνει ανοιχτούς στις νέες γνωριμίες, θα θελήσετε να βάλετε καινούργια πρόσωπα στην καθημερινότητα σας τόσο της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Τοξότη θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τις πιέσεις. Ανέμελη, αισιόδοξη και ενθουσιώδης θα είναι η στάση σας, οι διαθέσεις σας θα σας αποτραβήξουν από δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα, ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σήμερα θα ασχοληθείτε με ζητήματα που να μπορούν να σας τονώσουν και όχι να σας αγχώσουν ή να σας δημιουργούσουν καινούργιους προβληματισμούς. Τα ψώνια και οι αγορές δεν θα λείψουν από τις ανάγκες σας, ωστόσο κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πέσετε σε υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε να καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επιλογές σας θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά, ωστόσο με Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ίσως να παραβλέψετε τις μελλοντικές συνέπειες των πράξεων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη τα χαρακτηριστικά σας θα είναι κοινωνικότητα και εξωστρέφεια. Αισιόδοξη και αρκετά απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, θα βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Σήμερα θα αποφύγετε καταστάσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, δεν θα θελήσετε να δεσμεύσετε το μέλλον σας ή να περιορίσετε την ελευθερία επιλογής. Στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις, υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία μάλλον θα αποφύγετε τις άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό ίσως να απουσιάζει η διαλλακτικότητα στη διάθεση σας, δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας εναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσοχή στις σπασμωδικές και παρορμητικές ενέργειες, ίσως να υπάρξει έξαρση στις αντιδράσεις σας. Χαλιναγωγείστε πεισματικές και απαιτητικές διαθέσεις, αν κοντραριστείτε με συναδελφικά πρόσωπα θα δημιουργηθούν αρνητισμοί που θα είναι ιδιαιτέρως ενοχλητικοί. Θα υπάρξει ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Με τη Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη, αν η διεκδίκηση σας είναι μεθοδική θα υπάρξει άμεσο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών, εσείς που ψάχνετε εργασία συγκεντρωθείτε στο στόχο σας, θα υπάρξει απρόοπτο άνοιγμα.

ΛΕΩΝ

Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη θα τονώσει την αισιοδοξία σας, αλλάζουν τα πλάνα και οι ανάγκες σας. Σήμερα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, θα αναζητήσετε συνεργασίες και επαφές που να μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις, μην αφήστε τον ενθουσιασμό ή την αυτοεκτίμηση σας να υπερισχύσει έναντι της λογικής. Προσπαθήστε να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με ορθολογισμό, υπολογίστε πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων σας. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό δύσκολα θα δεχτείτε απόψεις διαφορετικές από τις δικές σας, η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως να πάρει αρνητικές διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη θετικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θελήσετε να αναζωογονηθείτε, να ταξιδέψετε να διασκεδάσετε. Μια πρόταση που θα λάβετε ή που εσείς θα κάνετε, θα καταφέρει να σας ανανεώσει, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις έγνοιες και τις υποθέσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Ένα γεγονός που θα προκύψει στον εργασιακό σας χώρο θα έχει θετική κατάληξη, ενδεχομένως να σας φέρει άμεσο οικονομικό άνοιγμα. Αυξημένα θα είναι τα έξοδα σας , προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ίσως να μην καταφέρετε να λύσετε δύσκολα θέματα που αφορούν εσάς και κάποια συγκεκριμένα οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Ενθουσιασμό θα σας φέρει ο ερχομός της Αφροδίτης στον Τοξότη, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, βασικός σας στόχος θα είναι να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Οι επαγγελματικές σας συναναστροφές θα είναι επιλεκτικές, οι προσεγγίσεις σας θα κατευθυνθούν σε άτομα που μπορούν να αποτελέσουν το σκαλοπάτι που θα ανεβάσει την οικονομική σας κατάσταση πιο ψηλά. Στις δυσκολίες σας, ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, δε θα βοηθήσουν να βρείτε τον σωστό τρόπο λύσης ή αντιμετώπισης, προσοχή γιατί σήμερα θα είστε επιρρεπείς στους εκνευρισμούς και στις απογοητεύσεις. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικογενειακά σας, σε ζητήματα που χρειάζονται οριστικές ταχτοποιήσεις θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά , η κατά μέτωπο επίθεση θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό, προσοχή στην έκταση που θα πάρει το πείσμα και η ανάγκη σας για κυριαρχία. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσει αντιπάθειες ή μπερδεμένες καταστάσεις. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα , αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Τοξότη έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες οικονομικές προοπτικές, αλλάζετε στόχους. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή στις εξιδανικεύσεις σας. Τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα καταφέρετε να τις βάλετε σε μια σχετική τάξη, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σας οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε που είστε έτοιμοι να θέσετε υψηλούς οικονομικούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η ανάγκη να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, να αποκτήσετε ακριβά υλικά αγαθά, προσοχή να μην ξεφύγουν οι αγορές που θα στοχεύουν στον εντυπωσιασμό. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ενδεχομένως να βγάλει στην επιφανεια την απαιτητική ίσως και εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό, θα προκύψει ένα πλανητικός συνδυασμός που θα σας προκαλέσει νευρικότητα, ανυπομονησία και έντονο πείσμα. Παρορμητικές ενέργειες ή πράξεις υπό την επήρεια θυμού θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα που θα έχει αντίκτυπο στο μέλλον των σχέσεων και συνεργασιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, ωστόσο με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία, ίσως να μην είστε σε θέση να υπολογίσετε σωστά τα ενδεχόμενα στα οικονομικά σας άλματα. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, κινηθείτε προσγειωμένα, αφήστε τις επικίνδυνες κινήσεις για το επόμενο στάδιο. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό έντονο πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επιμονή σας ενδεχομένως να ξεφύγει από τα συνετά όρια, καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις με εμμονικό ή απαιτητικό τρόπο. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας με χαλαρή διάθεση, στις συζητήσεις σας με γονείς καλό θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Τοξότη ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό ένα έντονος διάλογος ίσως να σας κάνει να νιώσετε πως υπάρχει χάσμα μεταξύ σας, θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης και κατανόησης. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπαθήσετε να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ο εσωτερικός σας κόσμος και οι διαθέσεις σας θα περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα, αναποφασιστικότητα θα κάνει την εμφάνιση της, μην υποκύψετε στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε τις καταστάσεις, σας δίνω τη συμβουλή να μην προσπαθήσετε με βιασύνη να δώσετε άμεσες λύσεις. Με τον ερχομό της Αφροδίτης στον Τοξότη θα νιώσετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε, δεκτικοί θα φανείτε σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Η συνομιλία θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κλείσει με συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Με τον Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα που ενδεχομένως να μην έχετε την υπομονή να τα αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment