PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Παρασκευή 01 Ιουνίου 2018


Καλό Μήνα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ξεκινάς με τους καλύτερους οιωνούς.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμισμός, αυτοεκτίμηση και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα βρείτε τρόπο να προβάλετε την προσωπικότητα σας. Θα καταφέρετε να προσπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, σήμερα θα εμβαθύνετε στις καταστάσεις θα ψάξετε τις αιτίες και τις αφορμές, θα εξηγείτε τα αποτελέσματα. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από ανταγωνιστικούς συναδέλφους ή από πρόσωπα που προσπαθούν να σας καθοδηγήσουν προς όφελος τους. Ουσιαστικά θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από άτομα ή απόψεις που ως τώρα σας επηρέαζαν ή ασυνείδητα σας κατεύθυναν. Πρόσχαρη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, αν έχετε ανάγκη για διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές τότε φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα δε θα έχετε τη διάθεση να αναβάλετε ή να δημιουργήσετε αιτίες και δικαιολογίες για καθυστερήσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να κινηθείτε δραστικά και να λάβετε ουσιαστικές αποφάσεις. Η διάθεση σας καθώς και η αυτοπεποίθηση σας θα βρισκόταν ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα εξελιχτεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, εσείς που από καιρό είχατε βάλει στόχο την αύξηση των εσόδων σας τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένατε. Συγκαταβατικοί θα εμφανιστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον , μια εποικοδομητική σας πράξη θα λύσει ένα πρόβλημα που σας φαινόταν άλυτο. Κινηθείτε αποφασιστικά, βάλτε στόχο την ισορροπία, στοχεύσετε στα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, δε θα σας πτοήσουν οι μικρό δυσκολίες ούτε θα προσκολληθείτε στα αρνητικά. Ορθοποδείτε ψυχολογικά, η σκέψη σας θα είναι λογική, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από παλιές σας εμμονές. Αυτή τη φορά θα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στηριζόμενοι σε απαισιόδοξες σκέψεις και εκδοχές, θα χειριστείτε τις καταστάσεις ανάλογα με την ροη εξέλιξης που θα έχουν τα πραγματικά γεγονότα και όχι οι υποθετικές σας εικασίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποδείξει πως είναι άξιο της εμπιστοσύνης σας, θα σας στηρίξει σε θέμα επαγγελματικό που τον τελευταίο καιρό σας απασχολεί σε έντονο βαθμό. Σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για εσάς που αναζητάτε εργασία ή θέλετε να διαφοροποιήσετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανωθείτε και ξεκινήστε τα εγχειρήματα σας, μην δημιουργήσετε επιπλέον καθυστερήσεις ή αναβολές. Θα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε πράξη σχέδια που από καιρό έχετε στο νου σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τη δυναμική και δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, την εμφάνιση τους θα κάνουν καινούργια ενδεχόμενα. Στις κοινωνικές σας επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, η κατάληξη θα είναι επιτυχημένη, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να εκφραστείτε χωρίς ανασφάλειες. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας ιδέας ή μιας επιχειρηματικής κίνησης δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προσόντα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Έρχονται ευνοϊκά οικονομικά και επαγγελματικά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο ομαλών συνεργασιών. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, δώστε βάση στη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Προσπαθήστε να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, ισορροπήστε την ψυχολογία σας, μην αναλωθείτε σε εντάσεις και εγωιστικές κόντρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας γίνεται ευχάριστη και αρκετά απελευθερωμένη, ο αυθορμητισμός σας θα σας κάνει προσιτούς σε άτομα που θα θελήσετε να πλησιάσετε με επαγγελματικές βλέψεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας ωθήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ευνοούνται τα καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα. Δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην εργασιακή σας επικοινωνία, θα είστε σε θέση να φανείτε ευέλικτοι και διαλλακτικοί, θα επιτύχετε συνεννόηση και συνεργασία. Σας συμβουλεύω να τρέξετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις, μη τρενάρετε οικονομικές συμφωνίες, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, οι διαθέσεις συγκαταβατικές και όχι εγωιστικές. Στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος κάποιων σοβαρών επαγγελματικών σας υποθέσεων, στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να φανείτε αποφασιστικοί, σε τυχόν επιφυλάξεις ή διλλήματα σκεφτείτε με ορθολογισμό.

ΖΥΓΟΣ

Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται η αισιοδοξία σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί. Είναι πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε νέα σχέδια και καινούργια όνειρα, θα νιώσετε έτοιμοι για άλματα και εγχειρήματα. Ορμητική θα είναι η στάση σας, υψηλή θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή τον παρορμητικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας οικονομικά ή επαγγελματικά να στοχεύουν στην εξασφάλιση, να είναι υλοποιήσιμα και να έχουν ουσιαστική πρακτικότητα. Προσοχή σε χρηματικές κινήσεις αβέβαιου αποτελέσματος, πράξτε και επιλέξτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, πολλές συζητήσεις θα κάνετε, αναλυτικές κουβέντες θα λύσουν απορίες και αμφιβολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα εμφανιστείτε οξυδερκείς, δημιουργικοί και ουσιαστικοί, στις επαφές σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και εκτίμηση. Η διάθεση σας για εργασία και συγκέντρωση θα είναι αρκετά υψηλή, θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας εκκρεμότητες. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τυχόν ψυχολογικές εξάρσεις, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει. Σε οικογενειακά ή προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο καιρό το τοπίο είναι κάπως θολό, τώρα θα δοθούν εξηγήσεις, θα υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις που θα ξεμπλέξουν το μπερδεμένο κουβάρι. Προσπαθήστε να αποβάλετε την καχυποψία, στηριχτείτε σε αυτά που θα σας πουν, θα δοθούν ειλικρινείς απαντήσεις. Σε περίπτωση που ζητήσετε βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να ξέρετε πως θα σας δοθεί, αφήστε τον εαυτό σας να εμπιστευτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε παλιά κεφαλαία και να ανοίξετε καινούργια. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, εκτοπίζετε τις αρνητικές σκέψεις, θα απεγκλωβιστείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις. Ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει ένα εργασιακό σας θέμα, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί καινούργιος δρόμος στην επαγγελματική σας πορεία. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη τάση που θα έχετε να τα βλέπετε όλα άσπρα, καλό θα είναι να μην απουσιάζει η αίσθηση του κινδύνου. Οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις θα κάνουν εύκολο το κλείσιμο συμφωνιών. Διεκπεραιώνετε τις εργασίες που έχετε αναλάβει δεν θα θελήσετε να αφήσετε εκκρεμότητες που θα σας δημιουργούν άγχος. Η διάθεση σας για άμεσες και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσει να τερματίσετε παρεξηγήσεις, κλείνουν πεδία εντάσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε θετικό τον τρόπο σκέψης σας. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή εσείς οι άνεργοι να βρείτε καινούργια εργασία. Κινηθείτε δυναμικά με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά, τα αποτελέσματα δεν θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, αυτή τη φορά ο προσπάθειες σας και η αγωνιστικότητα σας θα πιάσουν τόπο. Η σημερινή μέρα θα φέρει καινούργια ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Στις περιπτώσεις που νιώσετε πίεση ή ψυχολογικό στρες προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, τα αλλοπρόσαλλα ξεσπάσματα θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυναμική θα είναι η σκέψη σας ίσως να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως οι αγχωμένες και απαισιόδοξες σκέψεις αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εξέλιξη σας τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα υπάρξει δίοδος για οικονομική βελτίωση. Ανάγκη σας θα είναι να κοινωνικοποιηθείτε και να συναναστραφείτε, ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστες συναντήσεις, ανέμελοι διάλογοι και φιλικές παρέες θα κρατήσουν ακμαία τη διάθεση σας. Η ήρεμη ψυχολογία σας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να εναντιωθείτε σε κάποιες συγκεκριμένες εσωτερικές σας αδυναμιες. Τολμηρές και ασυνήθιστες θα είναι οι ενέργειες σας, νέο τρόπο προσέγγισης θα τηρήσετε σε κάποια δύσκολα ζητήματα. Η δυναμικότητα σας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παρελθοντικές αποτυχίες, θα βρείτε το θάρρος να προχωρήσετε μπροστά διεκδικώντας και ρισκάροντας. Θα ακουστούν προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας, ίσως να προκύψουν νεες γνωριμίες. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφοροποιήσεις ωστόσο προσοχή στις αντικομφορμιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να τοποθετήσετε τις επιθυμίες σας σε πλαίσια που να είναι εφικτή ή υλοποίηση, προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολικές εκκεντρικότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, οι συνομιλίες σας θα είναι ουσιαστικές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment