PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 30 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ερωτικά παιχνίδια.

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε σήμερα φίλοι Κριοί να εκπληρώσετε κυρίως τις προσωπικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες των πολύ στενών σας ανθρώπων, να είσαστε εγκρατείς στα λόγια και πληθωρικοί στις πράξεις για τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεφύγετε έστω για λίγο από το αυστηρό και περιοριστικό πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας, κάντε μια μακρινή ή κοντινή βόλτα με το ταίρι σας, ενθαρρύνετε το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στον δεσμό σας, απαλλαγείτε από τις εκρήξεις και τις διαφωνίες που φθείρουν την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρειάζεται οπωσδήποτε σήμερα να κάμψετε τις δύσκολες αντιστάσεις που εμποδίζουν τις συναισθηματικές και προσωπικές σας επιθυμίες να γίνουν πράξεις αγαπητοί Ταύροι, να επιστήσετε την προσοχή σας και το ενδιαφέρον σας στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, προσέχοντας ιδιαίτερα την εκφορά του λόγου σας στο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε περίεργες καταστάσεις στον δεσμό σας, με τα πλουσιοπάροχα και δοτικά σας αισθήματα και όχι με τον εγωισμό και την επιμονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια ιδανική ημέρα φίλοι Δίδυμοι για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις, τις επιθυμίες σας, τον αγαπημένο σας χώρο και όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που φράζουν τις επιδιώξεις σας να πάρουν σάρκα και οστά. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί έντονο πάθος με τον ερωτικό σας σύντροφο, υπόσχεται όμορφες, τρυφερές στιγμές στον δεσμό σας, ενώ για τους αδέσμευτους ξετυλίγονται ποικίλες ευκαιρίες για μια καινούρια, αισθησιακή γνωριμία, μην αφήσετε το φλερτ να περάσει απαρατήρητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο, μια αστρολογική όψη που αναπτερώνει τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας πως τα σχέδια και τα επιτεύγματά σας θα πραγματοποιηθούν με προσεκτικές και ουσιαστικές επιλογές. Αναζητήστε την συναισθηματική ασφάλεια στην τρυφερή αγκαλιά του άλλου σας μισού, ονειρευτείτε το μέλλον της σχέσης σας στο πλευρό του συντρόφου σας, βάλτε σταθερά θεμέλια σε μια καινούρια, ανανεωμένη πραγματικότητα στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Έχετε την τάση σήμερα φίλοι Λέοντες, να μην εμπιστεύεστε τα κοντινά σας άτομα και τους φίλους σας, να γίνεστε καχύποπτοι με τις προθέσεις και τις ιδέες των άλλων και αυτό το συναίσθημα μπορεί να δημιουργήσει αψιμαχίες και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Εξετάστε με περίσκεψη και συνοχή σκέψης τις επιθυμίες και τα θέλω του δεσμού σας, ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ευχαριστούν κυρίως τον εαυτό σας και τις βαθιές σας επιθυμίες, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με συγκαταβατική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αντί να αναζητάτε επιβεβαίωση και επαφές με ανθρώπους που ίσως δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και σας κουράζουν πολύ περισσότερο από ότι υπολογίζατε αγαπητοί Παρθένοι, είναι προτιμότερο σήμερα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε με την συντροφιά των αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, να γελάσετε με την καρδιά σας, να ταξιδέψετε μεταφορικά ή πραγματικά σε ένα πιο ευχάριστο και ρομαντικό περιβάλλον, αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες και τα τετριμμένα προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αντί να αναζητάτε επιβεβαίωση και επαφές με ανθρώπους που ίσως δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και σας κουράζουν πολύ περισσότερο από ότι υπολογίζατε αγαπητοί Παρθένοι, είναι προτιμότερο σήμερα να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε με την συντροφιά των αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, να γελάσετε με την καρδιά σας, να ταξιδέψετε μεταφορικά ή πραγματικά σε ένα πιο ευχάριστο και ρομαντικό περιβάλλον, αψηφώντας τις όποιες δυσκολίες και τα τετριμμένα προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αστρολογικές συγκυρίες και κυρίως η Σελήνη από τον φιλικό σας Καρκίνο, σας προτρέπουν αγαπητοί Σκορπιοί, να ασχοληθείτε μόνο με τα απολύτως απαραίτητα σήμερα, να χαλαρώσετε με την ανεμελιά και την ξεγνοιασιά των διαπροσωπικών σας σχέσεων και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, να τονώσετε οι αδέσμευτοι την φλογερή σας λίμπιντο με την εμφάνιση μιας ελπιδοφόρας γνωριμίας, να ανεβάσετε την διάθεσή σας στο ζενίθ οι ζευγαρωμένοι, με την ζεστασιά και την θαλπωρή του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήνετε τις τυχόν συναισθηματικές και προσωπικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο περιβάλλον που κινείστε, να τοκίζουν συνεχώς φίλοι Τοξότες με υποχρεώσεις και βάρη την καθημερινότητά σας. Κλείστε ερμητικά όσους λογαριασμούς καρδιάς έχετε αφήσει ανοιχτούς οι αδέσμευτοι, επιλέγοντας το ειδύλλιο που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και την ιδιοσυγκρασία σας. Οι ζευγαρωμένοι εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας, κατακτώντας τον δεσμό σας με έξυπνους χειρισμούς και με διπλωματική ευελιξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφιερώστε την σημερινή Κυριακή αγαπητοί Αιγόκεροι σε όλες τις κλειστές προσωπικές και συντροφικές σας σχέσεις, δημιουργώντας γύρω σας κλίμα χαράς και ευχαρίστησης με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε. Ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τις επαγγελματικές συνεργασίες που μπορείτε να επενδύσετε, αποφύγετε τις δυσάρεστες συζητήσεις χωρίς τελειωμό με τον δεσμό σας, αφιερώστε χρόνο και χώρο οι αδέσμευτοι σε ένα ρομαντικό, νέο ειδύλλιο, φλερτάρετε με καινούριες, ζεστές, ερωτικές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνεστε όσο περισσότερο συμπονετικοί και στοργικοί μπορείτε σήμερα με τα οικεία και αγαπημένα σας πρόσωπα φίλοι Υδροχόοι, ενώ την ίδια στιγμή αισθάνεστε την ανάγκη να εισπράξετε ζεστασιά, φροντίδας και στοργή από τον ερωτικό σας συντρόφου, με αποτέλεσμα να παραδοθείτε άνευ όρων και ορίων σε μια σημαντική και σοβαρή πρόταση του δεσμού σας. Ανακαινίστε τον αγαπημένο σας χώρο, τις ιδέες και τα πιστεύω σας για το μέλλον της σχέσης σας, γευτείτε απλές αλλά ουσιαστικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΙΧΘYΕΣ

Μια υπέροχη ημέρα γεμάτη εκπλήξεις επιφυλάσσει το τέλος του μήνα αγαπητοί Ιχθύες, για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στα προσφιλή σας άτομα και να δικαιωθείτε με αμοιβαιότητα και ανταποδοτικότητα, για να ανακαλύψετε οι αδέσμευτοι την ιδανική σχέση σε μια τρυφερή, νεογέννητη γνωριμία, για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες και τις επιθυμίες του δεσμού σας, για να γεμίσει η ερωτική σας ζωή με χαρά και ζωντάνια, για να ξεχάσετε τις αψιμαχίες, την ανταγωνιστική διάθεση και τις εντάσεις στην σχέση σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment