PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αλλαγή ρυθμού.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική, ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να αποσυρθείς έγκαιρα από την «μάχη», αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα ίσως χρειαστεί να αμυνθείς απέναντι σε έξωθεν επιβουλές για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά

Ο Άρης τονίζει την σεξουαλικότητά σου αλλά αν είσαι μόνος/η και ανοικτός/η σε μια περιπέτεια, να θυμάσαι ότι μια γνωριμία σε ταξίδι ή με ξένο/η εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για να σου «βγει»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό, η υπομονή σου αρχίζει να εξαντλείται και γίνεσαι πολύ πιο εύθικτος/η, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ένταση με έναν δικό σου άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργούνται νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, που χαρακτηρίζονται πλέον από αμεσότητα, δυναμισμό αλλά και σχετικά σύντομη διάρκεια.

Ερωτικά

Αν είσαι σε σχέση, ίσως ζήσεις με τον άνθρωπό σου κάποιες έντονες στιγμές, από «την καλή» αλλά και από «την ανάποδη»! Αν πάλι είσαι μόνος/η μπορεί να ζήσεις μια δυνατή αλλά σύντομη ερωτική περιπέτεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου εντατικής εργασίας, που όμως θα εναλλάσσεται με φάσεις απόλυτης… απραξίας! Επιπλέον είναι πιθανόν να υπάρξουν ποικίλες εντάσεις στην δουλειά σου. Παράλληλα, ίσως ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας που θα είναι μεν περαστικό αλλά με έντονα συμπτώματα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει πιο αγαπητό/η στους άλλους κι αν το επιθυμείς μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα αυτήν την θετική προδιάθεση, μπαίνοντας σε μια σχέση, που σε πρώτη φάση θα σε ικανοποιήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Από τη στιγμή που ο Άρης μπήκε στον Σκορπιό μπορείς κι εσύ να αφοσιωθείς περισσότερο σε αυτά που αγαπάς και σε γεμίζουν, ίσως όμως κάποια στιγμή οι υπερβολικά προστατευτικές τάσεις σου να γίνουν αφορμή για προστριβές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και ουσιαστικοί λόγοι για να παρέμβεις στην ζωή τους.

Ερωτικά

Αν είσαι σε σχέση, καλό είναι να την αναθερμάνεις δείχνοντας στον άνθρωπό σου, ότι δεν τον παίρνεις ως δεδομένο. Αν πάλι είσαι μόνος/η, αναμένονται έντονες συγκινήσεις και… μεταπτώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να ενισχύσει την αίσθησή σου ότι ο προσωπικός σου χώρος παραβιάζεται, ίσως όμως να υπάρξουν και πραγματικά περιστατικά που θα το πιστοποιήσουν. Ενδέχεται ακόμη να χρειαστεί να «πολεμήσεις» για ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, ενώ ίσως προκύψει η ανάγκη για κάποιες τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη απαλύνει τις εντάσεις στα προσωπικά σου, χαρίζοντάς σου ένα ευχάριστο διάλειμμα από καταστάσεις που σε δυσκόλεψαν αλλά και θα σε δυσκολέψουν στο μέλλον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να είναι συνυφασμένη με εντάσεις στην καθημερινότητά σου, προερχόμενες είτε από κάποιες αυθαίρετες πρακτικές των γύρω σου, είτε από ζημιές ή τεχνικά προβλήματα στον εξοπλισμό σου. Παράλληλα όμως θα έχεις την δυνατότητα να εντατικοποιήσεις τις σπουδές σου, ενώ ίσως κάνεις κι ένα πολύ παραγωγικό ταξίδι-αστραπή.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη σε καλεί να μην τριγυρνάς από δω κι από κει και να μείνεις για περισσότερο χρόνο κοντά στο ταίρι σου στην ερωτική σας «φωλιά». Ας απολαύσεις λοιπόν τα καλά της «οικογενειακής ζωής»!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Μια περίοδος δράσης αλλά και εντάσεων ολοκληρώθηκε και πλέον καλείσαι να επικεντρωθείς σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά παράλληλα μπορεί να σε φέρει και αντιμέτωπο/η με άτομα που διεκδικούν κάτι δικό σου.

Ερωτικά

Ίσως ήρθε η στιγμή για να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Είναι πιθανό βέβαια να υπάρξει μια διχογνωμία αλλά όλα θα «στρώσουν» αν δεν υπάρξουν εγωιστικά κίνητρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ξεκινά μια περίοδος δράσης και σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να βιώσεις την «αίσθηση του νικητή». Παράλληλα όμως είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις, αφού κάποιοι/ες θα θεωρήσουν ότι θίγονται από τις πρωτοβουλίες σου.

Ερωτικά

Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου «παίρνουν φωτιά» κι αλίμονο σε όποιον/α σου αντισταθεί! Θα πρέπει όμως κι εσύ να επιδείξεις μεγαλύτερη υπομονή με πρόσωπα που έχουν πιο αργούς ρυθμούς στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό αναμοχλεύει το παρασκήνιο κι ίσως διαπιστώσεις σύντομα ότι όσα άτομα είναι που σε υποστηρίζουν κρυφά, άλλα τόσα σε ανταγωνίζονται και προσπαθούν να σου κάνουν ζημιά. Επιπλέον ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που θα σε προβληματίσουν αλλά θα σου δώσουν και την αφορμή για να «ξεμπερδεύεις» μαζί τους.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να ζήσεις τον έρωτα με όλα τα καλά του, την ίδια στιγμή όμως ο Άρης παραπέμπει σε μια ερωτική «υπονόμευση», που βέβαια τα χαρακτηριστικά της απέχουν πολύ από το «ευ αγωνίζεσθαι»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό ενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε αντιμετωπίζουν κάποιο οξύ πρόβλημα και χρειάζονται άμεσα την συμπαράστασή σου, είτε δρουν αυθαίρετα σε βάρος σου. Παράλληλα όμως μπορεί να σε συναρπάσει μια νέα γνωριμία ή να αγωνιστείς για έναν στόχο σε συλλογικό πλαίσιο.

Ερωτικά

Φιλικές και ερωτικές σχέσεις μπερδεύονται μεταξύ τους κι αν δεν κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, μια αρχικά όμορφη ή «ανέμελη» κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί σε μια αλληλουχία παρεξηγήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Μπαίνεις σε μια περίοδο, όπου μετράνε τα αποτελέσματα και μάλιστα τα γρήγορα, το πιθανότερο λοιπόν είναι να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες με σκοπό να έχεις «εδώ και τώρα» αυτά που επιθυμείς. Την ίδια στιγμή όμως θα υπάρξουν απέναντί σου άτομα με ανάλογο δυναμισμό αλλά αντίθετους στόχους ή κάποιος «ισχυρός» που δεν… καλοβλέπει τα σχέδιά σου.

Ερωτικά

Μέσα στην «φούρια» του, ο Άρης μπορεί να συμπαρασύρει και τις προσωπικές σου σχέσεις, εγείροντας αιτήματα του τύπου « ή με μένα ή με τους άλλους», ίσως όμως πρέπει να βάλεις λίγο… νερό στο κρασί σου!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Ίσως αναστατωθείς από μια υπόθεση νομικής φύσεως ή ένα σχετικά σοβαρό ζήτημα στο οποίο εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα. Ακόμη, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε σοκάρει, ενώ αν ταξιδέψεις για λόγους αναψυχής είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ποικίλες εντάσεις. Παράλληλα όμως μπορείς να αξιοποιήσεις τον Άρη στον Σκορπιό για να κατακτήσεις ένα νέο πεδίο γνώσης.

Ερωτικά

Σε αυτήν την φάση, η εναρμόνιση των αντιλήψεων με τον άνθρωπό σου είναι το «κλειδί» για μια «μεστή» ερωτική ζωή. Σε διαφορετική περίπτωση όμως ενδέχεται να αναλωθείς σε διαφωνίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment