PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 19 Μαρτίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αλλαγές και εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Αφιερώστε τη σημερινή σας Κυριακή φίλοι Κριοί, σε μια ρομαντική, προσωπική ή συναισθηματική απόδραση με αγαπημένη παρέα, με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, με έμπιστους φίλους που έχουν να σας προσφέρουν αισθήματα και να τους χαρίσετε την φροντίδα και την στοργή σας. Οι πλανητικές συγκυρίες σας προτείνουν να απολαύσετε την ζεστασιά και την ρομαντική διάθεση του δεσμού σας, οι ελεύθεροι φίλοι φλερτάρετε με μια θεσπέσια, νεογέννητη γνωριμία, η τύχη είναι στο πλευρό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κερδίστε την συμπάθεια και τον θαυμασμό των γύρω σας σήμερα αγαπητοί Ταύροι, με την πληθωρικότητα των κινήσεων και των αποφάσεων που θα πάρετε σε θέματα που αφορούν την προσωπική και συναισθηματική μας ζωή. Αγκαλιάστε το ταίρι σας με συμπόνια και κατανόηση, μην αφήνετε τρωτά σημεία στην σχέση σας που μπορεί να σχολιαστούν αρνητικά. Οι αισιόδοξες σκέψεις, η ευχάριστη διάθεσή σας και η καλοσύνη των αισθημάτων σας, συνθέτουν το πάζλ μιας ευτυχισμένης και χαρούμενης Κυριακής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αισθάνεστε ότι έχετε χάσει όλες τις ευκαιρίες να επανορθώσετε για ένα φιλικό ζήτημα που έχει προκύψει, ή για ένα οικογενειακό θέμα που σας αφορά άμεσα, τότε φίλοι Δίδυμοι είναι η καταλληλότερη μέρα για να μαγέψετε με την ευφράδεια του λόγου και την πειθώ σας τους οικείους σας και το ταίρι που αγαπάτε. Φροντίστε να βρεθείτε με πολύ δικά σας άτομα για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από ανταγωνιστική διάθεση και από αψιμαχίες που αμαυρώνουν την ηρεμία και την γαλήνη του δεσμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο Σελήνης/Ερμή, φέρνει αγαπητοί Δίδυμοι ένα κύμα αισιοδοξίας, ικανό να διαπεράσει και να γιατρέψει την εσωτερική ανασφάλεια και τις αμφιβολίες σας για ένα φιλικό ή συγγενικό άτομο, για μια σχέση που δεν ικανοποιεί απόλυτα τις ερωτικές σας ανάγκες. Αποδράστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις που σας θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος, περιορίστε τις ευαισθησίες σας εκεί που χρειάζεται να λειτουργήσετε αποκλειστικά με την λογική σας.

ΛΕΩΝ

Επιδιώξτε σήμερα να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα και προσφιλή σας άτομα φίλοι Λέοντες, η τύχη και η ζωντάνια είναι στο πλευρό σας και η μέρα υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ο ερωτικός σας σύντροφος επιβραβεύει με ζεστασιά και ρομαντική διάθεση την αγάπη σας, ο δεσμός σας τυλίγεται με όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές, οι αδέσμευτοι φίλοι φλερτάρετε με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία, γοητέψτε το αντίθετο φύλο, κάτι πολύ τρυφερό γεννιέται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα αγαπητοί Παρθένοι, είναι πολύ πιθανό να σας κάνει ευαίσθητους και τρωτούς σε προσωπικά ζητήματα και συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα και δημιουργούν ασάφεια και στασιμότητα στην ερωτική σας ζωή. Ξεκαθαρίστε την θέση σας και τις απόψεις σας στον άνθρωπο που σας συντροφεύει, μιλήστε με θάρρος και τόλμη για τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας, να είστε ειλικρινείς και ακριβείς με τις ουσιαστικές και πραγματικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μάλλον πολύ προκλητικό αλλά ταυτόχρονα υπέροχο, να αισθάνεστε πως σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε με την γλυκύτητα και το επικοινωνιακό σας χάρισμα φίλοι Ζυγοί όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που σπέρνουν καθημερινά ζιζάνια στην ζωή σας και το πετυχαίνετε με ένα πλατύ και ζεστό χαμόγελο στους οικείους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, με μια τρυφερή αγκαλιά στο ταίρι σας, με την ηρεμία, την γαλήνη και τις ισορροπημένες επιλογές και αποφάσεις σας, που χαρίζουν ευτυχία στον δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμα και αν έχετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες ή αντιμετωπίζετε μια στενότητα με τα επαγγελματικά σας, διαθέστε σήμερα χρήματα, άπλετο χώρο και χρόνο από την καθημερινότητά σας αγαπητοί Σκορπιοί, για να σπαταλήσετε ενέργεια και δυναμισμό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Μην διστάζετε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας, αν πιστεύετε πως έτσι δίνετε χαρά στο ταίρι σας, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία σας χαρίζει υπέροχες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι απόλυτα βέβαιο πως σήμερα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι φίλοι Τοξότες, από τις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις που σας περιβάλλουν, γιατί ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν τις προσδοκίες και τα συναισθηματικά σας όνειρα, γιατί δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας, γιατί γίνεστε η ψυχή της παρέας, γιατί η ημέρα είναι φτιαγμένη και κομμένη στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Μην προβάλλετε τον εγωισμό και το πείσμα σας στο ταίρι σας, αλλά την αισιοδοξία και το θάρρος σας για το αύριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια Κυριακή ιδανική για χαλάρωση, ξεκούραση και ισορροπημένες επιλογές είναι η σημερινή αγαπητοί Αιγόκεροι, που καλείστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, τον αγαπημένο σας χώρο, την προσωπική και ερωτική σας ζωή, την σχέση σας με το άλλο σας μισό, κάτω από ήρεμες και γαλήνιες συνθήκες. Αποσυρθείτε από τον θόρυβο και την φασαρία, για να προσεγγίσετε πιο εύκολα τον εσωτερικό σας κόσμο, τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, μην κρύβεστε από τον εαυτό σας, παραδεχτείτε τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες νέες γνωριμίες ή συστάσεις από έμπιστους φίλους σήμερα φίλοι Υδροχόοι, ίσως είναι ικανές να σας ανοίξουν έναν καινούριο επαγγελματικό ορίζοντα, να καλύψουν προσωπικές σας ανάγκες, να επουλώσουν έναν συναισθηματικό χωρισμό. Γοητέψτε και μαγνητίστε τον ερωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι, αφιερώστε την ψυχή σας στην αγάπη, ακούστε το ένστικτό σας σε μια ρομαντική στιγμή με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

ΙΧΘYΕΣ

Πιστέψτε σήμερα περισσότερο από ποτέ στον εαυτό σας και στα δημιουργικά σας ταλέντα αγαπητοί Ιχθύες, ανακτήστε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας, για να κερδίσετε την συμπάθεια, την εύνοια, αλλά και την εκτίμηση των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Μπορείτε να αλλάξετε τις δυσάρεστες καταστάσεις και τις εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί στις πάσης φύσεως σχέσεις σας, αρκεί να πιστέψετε στα αισθησιακά σας χαρίσματα και στο φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment