PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα λεκτικές εντάσεις και παιχνίδια εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη που από σήμερα βρίσκεται στο Ζώδιο των Διδύμων, σου τονώνει την επικοινωνιακή σου διάθεση, θέλεις να μιλήσεις, να συναντηθείς και να κανείς παρέα με δικούς σου ανθρώπους. Νοιώθεις την ανάγκη να κυκλοφορήσεις ανάμεσα σε κόσμο, να πας στα μαγαζιά, να αλλάξεις και λίγο παραστάσεις με κάποια βόλτα με το ταίρι σου, που θα είναι και η πιο ευχάριστη και η πιο ανώδυνη λύση. Από το βράδυ, όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, η απατηλή φύση της όψεως θα προκαλέσει κάποια ψέματα, μικρά ή και μεγάλα, οπότε μην δίνεις και απόλυτη βάση σε όσα ακούς, απλώς να τα περνάς από διύλιση για να μην σε παραπλανήσουν. Στην βόλτα σου στα μαγαζιά, να αποφύγεις την παρόρμηση σου για ψώνια, γιατί μάλλον αυτά που θα αγοράσεις θα αποδειχθεί εκ των ύστερων ότι είναι περιττά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ασφάλεια για έναν Ταύρο είναι απολύτως ταυτισμένη με την οικονομική ασφάλεια, και σήμερα εσύ νοιώθεις την έλλειψη της εξ αιτίας του περάσματος της Σελήνης από το δικό σου Ζώδιο στους Διδύμους πλέον. Σκέφτεσαι ακόμη και το κόστος μιας εξόδου που θέλει το ταίρι σου. Αυτό το πέρασμα, σε κάνει να αμφιβάλλεις και να αναρωτιέσαι ποια είναι η άξια σου, πως αποτιμάσαι είτε σαν παραγωγικό άτομο, είτε στην αγορά εργασίας. Θέλεις λοιπόν να πετύχεις με έναν σμπάρο δυό τρυγόνια, και ζητάς μια αύξηση μισθού ή προσπαθείς να αυξήσεις το εισόδημα σου, για να δεις ¨τι ψάρια πιάνεις¨, αυξάνοντας τα έσοδα σου και ταυτόχρονα απαλλάσσεσαι από την ανασφάλεια για την αξία σου με έμπρακτο και χειροπιαστό τρόπο. Όμως ό,τι είναι να κάνεις, να γίνει μέχρι το απόγευμα, γιατί το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που δεν εγγυάται καθόλου ούτε την τήρηση συμφωνιών, ούτε την ειλικρίνεια των συνομιλητών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η κυκλοθυμία σου χτυπάει κόκκινο, η διάθεση σου ανεβοκατεβαίνει σαν ασανσέρ, με αποτέλεσμα όλος ο περίγυρος σου να επηρεάζεται και όχι με τον καλλίτερο τρόπο, γιατί εσύ έχεις τις απόψεις σου που είναι αποκρυσταλλωμένες για το πώς θέλεις κάθε πράγμα να γίνεται. Προκειμένου να το πετύχεις, χειρίζεσαι ακόμη και το ταίρι σου χειραγωγώντας το ακόμη και με ψέματα. Δεν είναι απόλυτα δική σου η ευθύνη σήμερα, γιατί η Σελήνη έχει φύγει από τον Ταύρο και βρίσκεται πλέον στο δικό σου Ζώδιο προκαλώντας αυτά τα αποτελέσματα. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, θα σου προκαλέσει προβλήματα ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων, επειδή εσύ θα αντιλαμβάνεσαι ό,τι λέγεται και ό,τι κάνουν οι άλλοι με τον δικό σου αυθαίρετο και μεροληπτικό τρόπο. Όπως καταλαβαίνεις, με τον Ποσειδώνα στο προσκήνιο μόνο επιτυχίες σε συμφωνίες και συνεργασίες μην περιμένεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη να έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο των Διδύμων, σε έχει καταλάβει μια περίεργη διάθεση που σε κάνει να αντιμετωπίζεις όλους τους άλλους με καχύποπτη ματιά, καθώς, παντού νομίζεις ότι βλέπεις ύποπτες προθέσεις και κίνητρα, κλείνεσαι και συ στο καβούκι σου και νοιώθεις να απειλείσαι, και βέβαια η καλλίτερη άμυνα είναι η επίθεση. Η αλλοπρόσαλλη αυτή συμπεριφορά κοντεύει να τρελάνει το ταίρι σου που το πας μια στο ζεστό μια στο κρύο. Είσαι πάντα σε ετοιμότητα να ξεσπαθώσεις σαν τον Δον Κιχώτη κόντρα στους ανεμόμυλους, τους φανταστικούς αντιπάλους που σε επιβουλεύονται, βέβαια κακό του κεφαλιού σου είναι αυτό γιατί φθείρεις τον εαυτό σου με σκιαμαχίες, βρίσκεσαι με τεντωμένα νεύρα, δεν χαλαρώνεις και πλάθεις ιστορίες στο μυαλό σου. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, μπορεί να γίνει η πλήρης ανατροπή και η κυκλοθυμία σου να σε κάνει να τα βλέπεις όλα διαφορετικά, γι’ αυτό πρόσεχε!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο των Διδύμων, νοιώθεις την παρόρμηση και αυτό σε κάνει και να το επιδιώξεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σχετίζονται με χώρους ομαδικούς, συλλογικούς, κοινωφελείς, οπού τέλος πάντων, μπορείς να δραστηριοποιηθείς από κοινού με άλλους ανθρώπους. Προτείνεις λοιπόν στο ταίρι σου να σε πλαισιώσει σε αυτούς τους χώρους, ώστε να γίνει και αυτό κοινωνός των όσων συντελούνται εκεί. Φιλοδοξείς να παρουσιάσεις νέες απόψεις και καινοτόμες ιδέες, νέα πλάνα, στον κύκλο σου και όχι μόνο, να τα προωθήσεις και να επιδιώξεις την υλοποίηση τους υπό την επίβλεψη και αρχηγεία σου. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, κινδυνεύεις από διαφόρους κόλακες που θα σε πλευρίσουν για να κερδίσουν την εύνοια και την εμπιστοσύνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας των επαγγελματικών σου τονίζεται σήμερα και συ ανησυχείς γι’ αυτά, ενώ παράλληλα θέλεις να κατασιγάσεις αυτές τις ανησυχίες σου αποδεικνύοντας την αξία και τις ικανότητες σου. Η παρουσία της Σελήνης στο Ζώδιο των Διδύμων πλέον, είτε σου δρομολογεί κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, είτε σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος και πάλι λόγω των επαγγελματικών σου που τραβούν επάνω τους τα βλέμματα. Η μονόπλευρη σου απασχόληση με τα επαγγελματικά, κάνει το ταίρι σου να προσπαθήσει να σε παρασύρει να τα παραμελήσεις, αν όμως υποκύψεις και τα αφήσεις στην άκρη, ίσως πεις ψέματα για να μην εκτεθείς. Από το βράδυ, που η Σελήνη πρόκειται να σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, σου επιβάλλεται να εντείνεις την προσοχή σου, σε ότι άφορα σύναψη συμφωνιών, λήψη αποφάσεων, ή το να εμπιστευτείς κάποιον/α.

ΖΥΓΟΣ

Η αλλαγή παραστάσεων που φαίνεται ότι έχεις ανάγκη, σε κάνει να αποζητάς να βγεις από το σπίτι σου, έστω και για λίγο με έναν μικρό περίπατο, μια εκδράμουμε της μιας μέρας, που θα σε βοηθήσει να νοιώσεις την ψυχική ανάπαυση και την χαλάρωση που χρειάζεσαι. Με την επίδραση της Σελήνης που πλέον βρίσκεται στο Ζώδιο των Δίδυμων, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε σε πραγματικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο νοητικής απόδρασης. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, είναι ανάγκη να είσαι με την προσοχή σου πάντα τεταμένη, ώστε να μπορείς να φιλτράρεις με σύνεση κάθε νέα γνωριμία με την οποία θα θέλεις να φλερτάρεις, ιδίως αν έχει πίσω της και κάποιους υπαινιγμούς αισθηματικής φύσεως και είσαι ήδη σε σχέση, κάθε άποψη και ιδέα που σου εκθέτουν και να μην αφεθείς να σε παρασύρουν αν είναι ξένες με την νοοτροπία σου και δεν σε εκφράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα σου θα λέγαμε ότι ξεκινά με εσωστρέφεια, αναμνήσεις κατά το μάλλον ή ήττον δυσάρεστες σου χαλάνε την διάθεση και δεν θέλεις να επικοινωνήσεις με κανέναν. Το πέρασμα της Σελήνης στο Ζώδιο των Διδύμων, γίνεται πρόξενος πληθώρας ανεξέλεγκτων συναισθημάτων, σου είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις και να τα βάλλεις σε τάξη, ώστε να μην σε παρασύρουν. Ο έλεγχος όμως είναι αναγκαίος, γιατί τα έντονα συναισθήματα, που συνήθως εσύ έχεις αρκετά, σε οδηγούν σε ακρότητες που ξεσπούν ακόμη και στο ταίρι σου με συνεπεία να χαλάς το μεταξύ σας κλίμα. Από το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει και νέα όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, σου υποδεικνύει να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός/η στα αισθηματικά ζητήματα και την σύναψη οικονομικών συμφωνιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα από την αρχή της σχετίζεται με τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, την ισορροπία που πρέπει να υπάρχει ώστε αυτές να βαίνουν ομαλά και όλα τα μέρη να είναι ευχαριστημένα. Με την Σελήνη να έχει περάσει στο Ζώδιο των Δίδυμων και να σου καθρεφτίζει το ότι η ιδέα που έχεις για το ποια είναι η άποψη που έχουν οι άλλοι για το άτομο σου σε κάνει να νοιώθεις τρωτός/η. Από το βράδυ, οπότε η Σελήνη θα σχηματίσει και μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, ασκεί δυσμενή επίδραση στις κάθε είδους επαγγελματικές συμφωνίες, συμβόλαια, αγορές και διαπραγματεύσεις, που καλό είναι να αναβληθούν για κάποτε άλλοτε που οι συνθήκες θα τις ευνοούν. Η παρουσία του Ποσειδώνα φέρνει εξαπατήσεις και ψέματα, οπότε φιλτράριζε ότι ακούς και ιδίως ό,τι λες για να μην εκτεθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα εδώ είναι, οι υποχρεώσεις της τρέχουν, το μυαλό σου όμως και η διάθεση σου να τις τακτοποιήσεις απουσιάζουν. Με την Σελήνη να βρίσκεται πλέον στο Ζώδιο των Διδύμων, θα σε κάνει να θυμηθείς την ικανότητα και την μανία σου για οργάνωση και θα σε βάλλει στην διαδικασία να τηρήσεις το ημερήσιο χρονοδιάγραμμα που έχεις για να μην πέσεις έξω. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει και όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, θα σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα, να σηκωθείς και να φύγεις, πράγμα που δεν σε βοηθά καθόλου να συγκεντρωθείς και να ξεμπερδεύεις με μιαν ανάσα, μια και καλή με τις εκκρεμότητες και την ρουτίνα σου. Έχεις ταίρι; Ζητά και καμιά βοήθεια από εκεί, έστω και με κάποιο αθώο ψεματάκι! Και για σένα επίσης ισχύει, όπως και για όλο τον κόσμο, το να μην κάνεις συζητήσεις και συμφωνίες με τον Ποσειδώνα στην γειτονία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ωραίες προοπτικές από το πρωί διαφαίνονται με την Σελήνη να έχει πλέον περάσει στο Ζώδιο των Διδύμων, με σένα να έχεις ξυπνήσει με κέφια και μεγάλη διάθεση να την αξιοποιήσεις. Είναι ευκαιρία, μια που νοιώθεις τόσο όμορφα, την ενέργεια σου τόσο ψηλά, τα κέφια σου επίσης, να κάνεις και στον εαυτό σου ένα δώρο, να χαρίσεις αυτήν την ημέρα σε σένα και να ασχοληθείς με ό,τι τραβάει η καρδιά σου, με ό,τι σε γεμίζει και σου αρέσει. Έρωτες κάνουν την εμφάνιση τους, και μάλιστα έντονα, αλλά από ευθυκρισία, κάπου τα πράγματα χαλάνε, χρειάζεται προσοχή. Είπαμε να διασκεδάσεις και να κάνεις και αταξίες, αλλά το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο των Ιχθύων, οι υπερβολές, οι ¨ασωτίες¨ και οι αποχαλινώσεις δεν βγαίνουν συνήθως σε καλό…

ΙΧΘYΕΣ

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου είναι το σπίτι σου, οι υποθέσεις και τα θέματα που είναι συνδεδεμένα με αυτό, με τις εκκρεμότητες που το αφορούν, με τους ανθρώπους του, την οικογένεια σου γενικότερα. Με την Σελήνη που σήμερα βρίσκεται πλέον στο Ζώδιο των Διδύμων, σε κάνει να θέλεις να κλειστείς σ’ αυτόν τον ασφαλή για σένα χώρο, να κάνεις κοκούνινγκ, να νοιώσεις στο κουκούλι σου. Από το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει και μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το Ζώδιο σου, η λήψη αποφάσεων είναι απαγορευτική γιατί εγκυμονεί κίνδυνους παραπλανήσεων, παρανοήσεων και εξαπατήσεων. Τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται είναι τόσα πολλά και τόσο έντονα που θα σου βγάλουν στην επιφάνεια κάθε κατάσταση που σε στενοχώρησε και βγάζεις όλα τα παράπονα που είχες στα απωθημένα σου, μάλλον άδικα γιατί η παρουσία του Ποσειδώνα σε κάνει να μην έχεις ορθή κρίση και να σκέπτεσαι μεροληπτικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment