PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα θετική όψη.

ΚΡΙΟΣ

Δεν αποκλείω καθόλου αγαπητοί Κριοί να έρθουν σήμερα στα χέρια σας η ανταμοιβή και η προσωπική καταξίωση που επιδιώκατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Δείτε με θετικό και ξεκάθαρο μάτι μια συζήτηση με τους συνεργάτες και τα κοντινά σας άτομα, οι πάσης φύσεως σχέσεις σας μπορούν να ανθίσουν με ευμενή για σας προσανατολισμό, αγκαλιάστε το ταίρι σας με τρυφερότητα και αισθησιακή διάθεση, οι δε αδέσμευτοι επωφεληθείτε από μια έξοδο για να κάνετε ένα καινούριο συναισθηματικό ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκεφτείτε φίλοι Ταύροι, πως τα αποτελέσματα και οι εξελίξεις στα θέματα και τις υποθέσεις που σας απασχολούν σήμερα σε ότι αφορά στην δουλειά σας και γενικότερα στην προσωπική σας καθημερινότητα, εξαρτώνται απόλυτα από τις επιλογές και τις αποφάσεις που θα πάρετε, γι’ αυτό μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και περιμένετε από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάξουν όλα, συνεργαστείτε με τους αγαπημένους ανθρώπους γύρω σας και τον ερωτικό σύντροφο χωρίς να δίνετε σημασία στο γκρίζο παρασκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μοιράστε απλόχερα σήμερα την σοφία και τις εμπειρίες σας αγαπητοί Δίδυμοι στους συναδέλφους και τα κοντινά σας άτομα, για να απολαύσετε την παραδοχή και την εκτίμηση των προσόντων και της αξιοσύνης σας. Ασχοληθείτε ζεστά με τις προσωπικές σας ανάγκες, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο επιβραβεύει τις προσπάθειες σας, δίνει φτερά στα συναισθηματικά σας όνειρα, θαμπώστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με την ευγλωττία και την διπλωματία σας, δίχως να σκέφτεστε πονηρά και αρνητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό, προωθεί φίλοι Καρκίνοι την πνευματική σας διαύγεια και τις ευαισθησίες σας σήμερα και είναι βέβαιο πως θα φτάσει στα αυτιά σας ένα χαρούμενο και ευχάριστο νέο για κάποια επαγγελματική ή προσωπική υπόθεση που σας απασχολεί. Οι ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού συντρόφου, ίσως τραβήξουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας περισσότερο από ποτέ, οπότε καλό θα είναι να ισορροπήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας για να βρείτε τις λύσεις που επιζητάτε.

ΛΕΩΝ

Συνεχίστε να αγωνίζεστε για τα επιτεύγματά σας αγαπητοί Λέοντες, να κυνηγάτε τα όνειρα και τις προσδοκίες σας, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τα προτερήματά σας. Σκεφτείτε πως κανείς και τίποτα δεν μπορούν σήμερα να αντιγράψουν τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε, δείξτε δυναμισμό και ενθουσιασμό στα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν και την ίδια στιγμή απαιτούν μια ουσιαστική και σημαντική λύση, επενδύοντας στην έντονη σεξουαλικότητά σας και την αγάπη για το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές επαφές και συναντήσεις σας περιμένουν φίλοι Παρθένοι σήμερα, προκειμένου να ερευνήσετε περισσότερο τις προθέσεις των συναδέλφων και των φιλικών σας ατόμων και να ανιχνεύσετε τα κοινά σημεία που υπάρχουν ανάμεσα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του περιβάλλοντος που κινείσθε. Ίσως σας απασχολήσει έντονα μια ερωτική σχέση από το παρελθόν, μην δίνετε βάρος και σημασία στα λόγια, όσο στις πράξεις που ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, απομακρύνετε τον κίνδυνο μιας ρήξης στο δεσμό σας.

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα κάνετε απολύτως τίποτα αγαπητοί Ζυγοί σήμερα, που ίσως βλάψει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στον επαγγελματικό χώρο που κινείσθε και στις κοινωνικές σας επαφές. Η Σελήνη από τον Σκορπιό επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας, πράγμα που σημαίνει πως τα περιττά έξοδα και οι τυχόν σπατάλες, πιθανόν φέρουν ανισορροπία και μπερδέματα στον καθημερινό προϋπολογισμό. Ρισκάρετε μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σας, θωρακίστε την σχέση σας από την ζήλια και το πείσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βελτιώνεται αρκετά η ψυχολογία σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, γιατί αφ’ ενός μεν η νέα Σελήνη, βοηθά να αναλύσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, αφ’ ετέρου σας προτρέπει να ενώσετε τα κομμάτια του πάζλ που αφορούν στις λύσεις που ψάχνετε για την συναισθηματική σας ζωή και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μια όμορφη και τρυφερή εικόνα δημιουργείται στον δεσμό σας, ξεθάψτε από τα βάθη της καρδιάς σας τα θέματα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί με το ταίρι σας, μιλήστε με ειλικρίνεια και ζεστασιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορούσα σήμερα να σας χαρακτηρίσω αγαπητοί Τοξότες, σαν την ήρεμη δύναμη που ενώ δεν μιλάει, δεν κάνει πράξεις απελπισίας και απόγνωσης, εν τούτοις μέσα σας αισθάνεστε ένα συνεχόμενο καζάνι που βράζει, προκειμένου να διεκπεραιώσετε όλες τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και ήπιο προφίλ είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε όχι μόνο τις εντυπώσεις και την αποδοχή των γύρω σας, αλλά και να πραγματοποιήσετε τα θέλω της καρδιάς σας στο πλευρό του συντρόφου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα ενισχύει φίλοι Αιγόκεροι σήμερα την υπομονή και την ανεκτικότητά σας, σας προτρέπει και σας βοηθά να μην κάνετε κινήσεις απελπισίας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά να ενεργήσετε με απόλυτη σύνεση, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να δράσετε στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Ίσως απογοητευτείτε από μια πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, σκεφτείτε όμως πως έχετε κάνει και εσείς κάποια λάθη που χρειάζονται την συγγνώμη σας για να επανέλθει η ηρεμία, η γαλήνη και η πραότητα στον δεσμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια απαιτητική μέρα για σας αγαπητοί Υδροχόοι, που είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε απογοητευμένοι από κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις που συμβαίνουν στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή. Πιστέψτε περισσότερο στις δικές σας δυνατότητες και ικανότητες, για να εκτελέσετε βήμα βήμα τα σχέδια και τα πλάνα σας. Δώστε το καλό παράδειγμα στον ερωτικό σας σύντροφο για να σας εκμυστηρευτεί τα πραγματικά συναισθήματα που νιώθει, σβήστε κάθε ίχνος καχυποψίας και ζήλειας.

ΙΧΘYΕΣ

Ένας καινούριος άνεμος αναγέννησης και θετικών αλλαγών πνέει σήμερα φίλοι Ιχθύες στην καθημερινότητά σας, που σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας σχετικά με τις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να στηθούν από συνεργάτες και προσφιλή σας άτομα, είναι απαραίτητο να αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, τροφοδοτώντας την σχέση σας με τρυφερότητα και ζεστασιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment