PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε απασχολούν κατά κύριο λόγο οικογενειακά θέματα που πιθανά έχουν προκύψει. Μπαίνεις σε μία εσωτερική αναζήτηση για το πως έχεις συμπεριφερθεί σε καταστάσεις που έχουν προκύψει και πιθανά να αναθεωρήσεις για κάποια πράγματα. Το σπίτι παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς θα ασχοληθείς μαζί του και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχτείς τους δικούς σου ανθρώπους. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γίνεις έντονα κυκλοθυμικός και να υπάρξουν προβλήματα με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να αναπτύξεις την διαίσθησή σου και να καθοδηγήσεις μέλη της οικογενείας σου στο να επιλύσουν τυχόν θέματα. Η έντονη ευαισθησία σου είναι χαρακτηριστικό αλλά και η τάση να επιστρέφεις στο παρελθόν και να αναπολείς περασμένες καταστάσεις. .

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι δεδομένη σήμερα η έντονη διάθεση που έχεις για επικοινωνία και συζήτηση, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και για εσένα παίζει πρωταρχικό ρόλο το να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες για θέματα που σας απασχολούν. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι δεν αποκλείονται, όπως δεν αποκλείονται και κοντινά ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα που τόσο βαριέσαι σήμερα. Η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους γύρω σου και καλό είναι να το έχεις υπόψη σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την ευαισθησία αλλά και την διαίσθηση που χρειάζεται για να βοηθήσεις αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους που μπορεί να σε χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα που πιθανά έχουν προκύψει έχεις στο μυαλό σου σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο και πιθανά να έχουν προκύψει λογαριασμοί ή έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Είναι πιθανό να μπεις στην διαδικασία να προσπαθήσεις να βρεις νέες πηγές εισοδήματος γιατί είναι σημαντικό για εσένα να αισθάνεσαι ότι δεν πιέζεσαι οικονομικά. Η οικονομική σου κατάσταση επηρεάζει άμεσα και την ψυχολογία σου, καθώς δείχνεις να νιώθεις ανασφαλής και να μην πιστεύεις στον εαυτό σου σε περίπτωση που τα υλικά αγαθά δεν σε καλύπτουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να ξεφύγεις από τα πρακτικά θέματα και να βγάλεις τρυφερότητα και προσοχή στους δικούς σου ανθρώπους, κάτι που δείχνουν να εκτιμούν πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο, με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιό σου και δείχνεις έντονα να θέλεις να κάνεις τους γύρω σου να επικεντρωθούν σε αυτά που ζητάς. Έχεις τον τρόπο να καταφέρεις να πείσεις και τελικά να πάρεις αυτά που έχεις ανάγκη από το περιβάλλον ή τους συνεργάτες σου. Δείχνεις να είσαι έντονα παρορμητικός και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλό είναι να προσέχεις. Εγωισμός και υποκειμενικότητα πιθανά να σας περιβάλλουν και θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία να δεις και οι άλλοι τι θέλουν από εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει την διαίσθηση αλλά και την καλοπροαίρετη διάθεση να ασχοληθείς με τα θέλω των δικών σου ανθρώπων, κάτι ποτ θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι είσαι εσωστρεφής και θέλεις να μείνεις μόνος σου, μακριά από τον πολύ κόσμο αλλά και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Ενοχές, απωθημένα, τύψεις και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που σου έχουν στοιχίσει και αυτό σου χαλάει την διάθεση. Προσοχή γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης που σε διακρίνει μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στην εργασία ή στην καθημερινότητα και να υποπέσεις σε λάθη. Η μουσική, ο διαλογισμός και η προσευχή είναι οι οδοί που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά ακόμα περισσότερο να αναπτύξεις την φαντασία σου και να βρεις καλλιτεχνικές διεξόδους για να ανεβάσεις την ψυχολογία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο οι φίλοι σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, αφού είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς ανάμεσά τους, να συζητήσεις μαζί τους, να νιώσεις αποδεκτός από αυτούς. Οι στόχοι σου έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνεις στην διαδικασία είτε να θέσεις νέους, είτε να αναθεωρήσεις παλαιότερους με μόνο σου σκοπό την επίτευξή τους. Είναι πιθανό εκφράζοντας τους στόχους σου να βρεθούν πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θα θελήσουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά σου. Ομάδες και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου θέλοντας να προσφέρεις με τις δυνάμεις σου σε κοινωνικά αδύναμους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει συναισθηματισμό και διαισθητικότητα για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για τα όνειρά σου, προσοχή μόνο σε μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις και να σε απογοητεύσουν αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η προσοχή σου όλη είναι επικεντρωμένη σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν προκύψει στον επαγγελματικό τομέα, που σε φορτίζουν και σε αγχώνουν. Είναι έντονη η ανάγκη να ανταποκριθείς με επιτυχία σε ότι σου έχουν αναθέσει, καθώς ενδόμυχα ελπίζεις ότι έτσι θα μπορέσει να αναγνωριστεί ο επαγγελματισμός, η μεθοδική προσπάθεια και η υπευθυνότητα που δείχνεις. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός γιατί το άγχος, η ένταση και η κούραση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο και πιθανά να νιώθεις αδύναμος και η κόπωση να είναι μεγάλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά δίνοντάς σου διαίσθηση για να πάρεις σωστές αποφάσεις για τα θέματα που έχεις αναλάβει, προσοχή μόνο γιατί η καλοπροαίρετη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσεις στο να πιστέψεις λόγια… που δεν θα γίνουν ποτέ πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σπουδές και σεμινάρια επιμόρφωσης έρχονται στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με τα πνευματικά ενδιαφέροντα που σου αρέσουν. Η διεύρυνση των γνώσεών σου είναι κάτι σημαντικό για εσένα και πιθανά να μπεις στην διαδικασία να αποφασίσεις προς ποια κατεύθυνση θα ασχοληθείς. Παλιοί συμμαθητές ή μακρινοί συγγενείς σε θυμούνται και επιθυμούν να σε δουν και να σου μιλήσουν. Είναι βέβαιο ότι θα φροντίσεις με το χιούμορ και το κέφι σου να περάσετε όμορφα, συζητώντας για διάφορα πράγματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει ευαισθησία και ιδιαίτερη φαντασία για να αναπτύξεις όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να εξιδανικεύεις καταστάσεις και να κάνεις λάθος επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκνευρισμός και ένταση επικρατεί σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο και εσένα να είσαι από το πρωί με περίεργη διάθεση που δεν μπορείς να εξηγήσεις. Είναι πιθανό να έχουν προκύψει οικονομικά θέματα με τράπεζες, Δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς που θα πρέπει να δρομολογήσεις. Καλό είναι να μην είσαι καχύποπτος με αυτούς που συναλλάσσεσαι και να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις. Εμπιστεύσου την! Έχεις την τάση να μην μιλάς πολύ και να παρατηρείς κινήσεις και λόγια των άλλων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να ηρεμήσεις, να δεις την ζωή πιο ρομαντικά και ονειροπόλα. Πρόσεξε μόνο στις οικονομικές σου συναλλαγές γιατί μπορεί να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα στις σχέσεις σου γενικότερα, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις συνεργασίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μπαίνεις στην διαδικασία να διαχειριστείς τις σχέσεις σου με μεγάλη διπλωματικότητα, καθώς θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Είναι έντονος ο φόβος της μοναχικότητας που έχεις και γι’ αυτό είναι πιθανό να υποχωρήσεις και να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε ικανοποιούν. Είναι εξαιρετική ημέρα να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, αλλά και με νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, αφού έχεις την διάθεση να ακούσεις και να καταλάβεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σου δίνει έντονο ρομαντισμό και φαντασία, κάτι που βγαίνει στην επικοινωνία σου, να είσαι προσεκτικός όμως σε γιατί μπορεί να εξιδανικεύεις πρόσωπα και μετά να απογοητευτείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητά σου γίνεται έντονη, με πολλές υποχρεώσεις. Στην εργασία σου αναλαμβάνεις αγγαρείες, κάτι που σου δημιουργεί έντονο άγχος και νευρικότητα. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός, τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με τους γύρω σου και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Καλό θα είναι να βάλεις στην καθημερινότητα μία αθλητική δραστηριότητα για να μπορέσεις έτσι να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις που έχεις, αποβάλλοντας τον εκνευρισμό. Η διατροφή σου είναι κάτι που θα σε απασχολήσει και δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να ξεκινήσεις δίαιτα ή να αποβάλλεις ότι θεωρείς ότι σε βλάπτει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει έντονα δημιουργικό στην δουλειά, να είσαι προσεκτικός μόνο σε ότι ακούς γιατί μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ

Το κέφι, η δημιουργικότητα, η παιδικότητα και η αισιοδοξία κυριαρχούν σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο και εσένα να έχεις έντονη την διάθεση να δείξεις τα συναισθήματά σου στους γύρω σου και να καταλάβουν πόσο σημαντικοί είναι για εσένα. Η έντονη προστατευτικότητά σου μπορεί να γίνει κουραστική για τους δικούς σου ανθρώπους και καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Είναι επίσης πιθανό να κάνεις πομπώδεις δηλώσεις και να γίνεις υπερφίαλος, καθώς θέλεις να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Είναι εξαιρετική ημέρα για να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις και να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καλλιτεχνικές ασχολίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά σε ότι δημιουργικό έχεις θέσει σαν στόχο, πρόσεχε μόνο να μην πιστεύεις λόγια αλλά να περιμένεις να δεις πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment