PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δραστηριοποιηθείτε.

ΚΡΙΟΣ

Είναι υπέροχη ημέρα για να πάτε σε ένα spa ή να κάνετε μασάζ. Έχετε πολύ άγχος τελευταία και μπορεί να είναι δύσκολο να ηρεμήσετε. Χρειάζεστε ηρεμία. Μην διαβάσετε ούτε εφημερίδα. Μην σκέπτεστε καν. Απλά χαλαρώστε και φροντίστε τον εαυτό σας. Η θερμοκρασία ανεβαίνει μαζί με τα νεύρα των συναδέλφων σας. Κάποιος σήμερα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Να είστε χαλαροί και να μην εκνευρίζετε τους άλλους σήμερα. Οι άλλοι θα θέσουν τον ρυθμό της συναισθηματικής ζωής σας σήμερα. Τα παιδιά, η οικογένεια και ο/η σύντροφός σας θα σας συμβουλεύσουν. Ακούστε τους. Έχετε να κερδίσετε πολλά. Η εσωτερική σας ικανοποίηση θα προέρθει από την δοτικότητα και την προσφορά. Ένα ωφέλιμο κύμα καθαρής τύχης θα ανανεώσει την αισιοδοξία σας αλλά και αυτή των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ήσασταν διστακτικοί για το αν πρέπει να ξεκινήσετε δίαιτα σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε. Αν είστε από αυτούς που δεν χρειάζεται να προσέχουν, μπράβο σας. Ακόμα και έτσι πρέπει να αποφύγετε τα λιπαρά. Μην πίνετε πολύ αλκοόλ και αποφύγετε την σοκολάτα. Οι άλλοι ανυπομονούν να προχωρήσουν. Περιμένουν να κάνετε την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η πίεση μπορεί να καταλήξει να έχει μαι αρνητική επίδραση στην δουλειά σας. Ανεβάστε την ταχύτητά σας αλλά μην γίνετε απρόσεκτοι. Η υπέροχη, φυσική ζωντάνια σας τώρα αποκαθίσταται. Τώρα είναι καιρός να αναλάβετε κάτι νέο ή να συνεχίσετε μια περιπέτεια. Να είστε πιο ανοιχτοί με τους άλλους. Δεν έχετε να χάσετε κάτι. Οι κοινωνικές επαφές σας θα αποδειχθούν πολύ καλές για την αυτοεκτίμησή σας. Μην μένετε μόνοι σας απόψε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αισθάνεστε ότι δεν βγάζετε αρκετά χρήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Είστε σίγουροι ότι κάνετε ότι μπορείτε για να βγάλετε όσα μπορείτε; Ίσως θέλετε να αλλάξετε δουλειά εδώ και καιρό αλλά κάτι σας συγκρατεί. Προσπαθήστε να βρείτε τι είναι. Θα ανακαλύψετε ότι ο μόνος τρόπος να διορθώσετε μια κατάσταση είναι από ξεκαθάρισμα. Αυτός δεν είναι ο τομέας σας αλλά θα προτιμούσατε να μην κάνετε τίποτα αλλά να θυμάστε ότι έτσι δεν θα λυθεί το πρόβλημα. Σήμερα θα είναι δύσκολο να ακούσετε την φωνή της λογικής και η αυξανόμενη αίσθηση μιας πρόκλησης δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Θα μπορέσετε εσείς να γευθείτε κάποιες πολύ έντονες αισθησιακές στιγμές. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να μετανιώσετε το πόσο λίγο ελεύθερο χρόνο έχετε σήμερα. Όλα με τα οποία ασχολείστε σας περιμένουν σήμερα μπροστά σας και πρέπει να ασχοληθείτε με όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είστε ακριβείς. Θα ελέγξετε ξανά τα πάντα, από τα έξοδά σας μέχρι τις επενδύσεις σας ακόμα και τις καταθέσεις σας. Τώρα είναι καιρός να το κάνετε. Παρά το τι σκέπτονται οι άλλοι, είναι σημαντικό. Αφήστε την επιθετική σας φύση να εξωτερικευτεί σήμερα. Κάποιος στην δουλειά σας μπορεί να σας θυμώσει και ίσως προσπαθήσετε να το συγκρατήσετε. Μην το κάνετε. Εξωτερικεύστε το. Ανταποδώστε. Η άποψή σας πρέπει να ακουστεί και να γίνει σεβαστή. Θα είστε γεμάτοι με μια έντονη αίσθηση απόλαυσης που θα οδηγήσει σε ελκυστικότητα και μια ξέφρενη σχέση ή μπορεί να αποκαλύψει κάποιες νέες επιθυμίας της υπάρχουσας σχέσης σας. Αφεθείτε. Μια συγκεκριμένη επιτήδευση εμφανίζεται από το παρασκήνιο και θα είστε πρόθυμοι να ξεφύγετε. Να έχετε υπομονή.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να αναρωτιέστε αν οι άλλοι έλκονται από εσάς. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας σήμερα. Μπορεί να έχετε την τάση να αλλάξετε τα πάντα αλλά μην το παρακάνετε. Η ενέργεια της ημέρας θα κάνει μια αλλαγή να ταιριάζει απόλυτα με την γοητεία σας. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας χρησιμοποιήσει σήμερα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε άλλους που εκμεταλλεύονται το ταλέντο σας και σας ζητούν να κάνετε πράγματα που δεν είναι μέρος της δουλειάς σας. Η τάση σας είναι να πείτε ναι ενώ πραγματικά πρέπει να πείτε όχι. Το αίσθημα ευφορίας δεν θα μπορέσει να συνδυαστεί με μια μέτρια ημέρα. Αναζητήστε μια περιπέτεια και περάστε τα όρια που πριν είχατε πριν ορίσει με τον/την σύντροφό σας. Μην ψάχνετε για προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Είστε πολύ καχύποπτοι σήμερα. Το να αναλάβετε δράση θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις αμφιβολίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μάλλον ψάχνετε για νέα πράγματα στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε κάποιες ιδέες με νέους ανθρώπους. Καλύτερα να κανονίστε συναντήσεις μαζί τους. Αυτές οι νέες φιλίες μπορεί να είναι πολύ παραγωγικές σχετικά με την προσωπική σας ολοκλήρωση. Μια συζήτηση που θα έχετε σήμερα μάλλον θα έχει μεγάλη επίδραση επάνω σας. Μια μεγάλη αλλαγή μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα ενός διαλόγου με κάποιον που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Πάρτε σοβαρά αυτές τις συναντήσεις. Θα αλλάξετε την προσέγγισή σας ώστε να καταφέρετε να καταλάβετε τι ζητάτε από τον/την σύντροφό σας. Ότι και να κάνετε μην πιέσετε τα πράγματα. Υπάρχει κίνδυνος να μην έχετε τακτική παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας μπορεί να σαμποτάρετε τα οφέλη και τα κέρδη σας. Οι γύρω σας είναι ανήσυχοι αλλά εσείς ξέρετε πως να κάνετε μια προσπάθειας και να βοηθήσετε τα κοντινά σας άτομα.

ΖΥΓΟΣ

Θα είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς. Τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας μπορεί να έχουν υπερβολική ενέργεια. Μπορείτε να τα φροντίσετε. Είναι σειρά σας να σχεδιάσετε πράγματα. Δεν θα είναι δύσκολο για εσάς. Μπορεί να νομίζατε ότι είχατε κάποιο άτομο ακριβώς εκεί που θέλατε. Σήμερα θα δείτε ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αυτό το άτομο αντεπιτίθεται και έχει κάθε δικαίωμα. Να είστε προσεκτικοί απέναντι στις ανάγκες του/της. Η συμβουλευτική δύναμη γύρω σας δημιουργεί ηρεμία στην ερωτική σας ζωή. Οι αισθησιακές και σεξουαλικές απολαύσεις και τα συναισθήματα ενισχύονται μέσα σας και δεν φαίνεται να υπάρχουν διαμάχες. Φαίνεται ότι επιπλέετε σε μια φιλήδονη ατμόσφαιρα. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός στους γύρω σας σήμερα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για νέες, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές συναντήσεις σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είναι μια υπέροχη ημέρα. Η ζωή σας δίνει περισσότερη ελευθερία. Μπορείτε να την εκμεταλλευθείτε και να κάνετε κάτι με την δημιουργικότητά σας. Είναι καιρός να μάθετε κάτι καινούργιο ή να δοκιμάσετε κάτι που σας αρέσει. Κάντε το. Κάντε ένα μικρό ταξίδι σήμερα. Αν έχετε κάτι να φροντίσετε σε κάποια άλλη περιοχή ή πόλη σήμερα είναι η ημέρα για να το κάνετε. Βγείτε από την καθημερινότητά σας και αγκαλιάστε την αλλαγή. Αυτό θα είναι πολύ παραγωγικό για εσάς. Θα έχετε μεγάλη επιρροή επάνω στον/στην σύντροφό σας. Θα έλκεται από τον μαγνητισμό σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας με το πόσο αισθησιακοί και αποπλανητικοί μπορείτε να γίνετε. Μην κρίνετε τους άλλους από την εμφάνισή τους και από τις κουβέντες τους. Σήμερα θα έχετε κάποιες ευχάριστες επαφές που θα σας ανοίξουν πόρτες. Αυτό σηματοδοτεί την αρχή κάποιων πολλά υποσχόμενων φιλικών σχέσεών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε σε ένα παιχνίδι και πρόκειται να χάσετε. Σήμερα πρέπει να δοκιμάσετε να αποφύγετε το άγχος. Είτε αφορά την προσωπική σας ζωή ή την καριέρα σας πρέπει να βρείτε μια ουδέτερη περιοχή για να χαλαρώσετε. Ίσως πρέπει να βγείτε με έναν φίλο. Η επικοινωνία είναι πολύ αποτελεσματικό εργαλείο για εσάς σήμερα. Χρησιμοποιήστε σημαντικές πληροφορίες για να ολοκληρώσετε σημαντικές δουλειές. Ότι και να κάνετε σήμερα θα έχει επιτυχία. Σήμερα θα παρατηρήσετε ότι έχετε πολλές περισσότερες αξίες κοινές με τον/την σύντροφό σας από ότι έχετε συνειδητοποιήσει. Απλά έχετε διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στις συζητήσεις σας. Οι αμφιβολίες σας θα μετατραπούν σε βεβαιότητα σήμερα. Θα δείτε πιο καθαρά τι πρέπει να κάνετε και ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά από μερικές ήρεμες ημέρες σήμερα θα έχετε όλη την ενέργειά σας. Το ένστικτό σας θα είναι τέλειο και οι γύρω σας θα σας βοηθούν. Θα είναι τέλεια ημέρα να γράψετε αναφορές. Θα τα πάτε εξαιρετικά. Θα έχετε καλά νέα σήμερα. Να έχετε την προσοχή σας στραμμένη στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ένα άρθρο μπορεί να σας προσφέρει μια ιδέα που θα βελτιώσει πολύ την καριέρα σας. Να είστε ανοιχτοί σε όλες τις πιθανότητες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο του μυαλού σας σήμερα. Θα έχετε συναισθηματικές ανάγκες που θα υποδεικνύουν όλες τις πράξεις σας σήμερα. Τώρα είναι καιρός να τις μάθετε και να τις αποδεχθείτε. Μια παλιά εμπειρία θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ένα πρόβλημα σήμερα. Απλά εμπιστευθείτε την κρίση σας και προχωρήστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε συναντήσει δυσκολίες σε μερικές από τις δουλειές σας μάλλον πρέπει να τις αφήσετε. Μάλλον κάνετε κάτι με συγκεκριμένο τρόπο ακόμα και αν οι στόχοι σας έχουν αλλάξει. Το μόνο που σκεπτόσασταν ήταν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Σκεφθείτε αν ακόμα το θέλετε. Είστε σε μια θέση τώρα που σας αγχώνει. Είναι σαν να στέκεστε στην άκρη του γκρεμού. Το να πηδήξετε σας τρομάζει αλλά βαθιά μέσα σας ξέρετε πως αν το κάνετε, θα πάνε όλα καλά. Τα πράγματα θα είναι τέλεια αν συμφωνήσετε να προχωρήσετε και να παίξετε το παιχνίδι μαζί με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Θα κερδίσετε πολύ σε πάθος και σε συναισθηματική ασφάλεια. Θα μπορείτε να πάρετε κάποιες ριζικές αποφάσεις που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Θα ανακουφιστείτε και θα ηρεμήσετε μόλις γίνουν όλα.

ΙΧΘYΕΣ

Οι πλανήτες σας λένε να προσέχετε τι τρώτε. Πρέπει να τρώτε περισσότερα φρούτα. Αγοράστε φρούτα, θα σας κάνει πολύ καλό. Ότι κάνετε στο σώμα σας θα σας αποφέρει οφέλη σε μια ή δύο εβδομάδες. Είναι καιρός να κοιμηθείτε περισσότερο. Το χθες είναι πίσω σας. Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Προσεγγίστε την με νέα συμπεριφορά. Έχετε πολλά να περιμένετε και έχετε την ικανότητα να επιτύχετε ακόμα περισσότερα. Τίποτα δεν είναι πάνω από τις ικανότητές σας. Η ερωτική σας ζωή είναι εξαιρετική σήμερα. Δικαιούστε να ελπίζετε για απόλυτη ηρεμία και χαλαρότητα σήμερα. Αντί να ανησυχείτε είναι καλύτερα να δείξετε τόλμη. Σήμερα μην πάρετε τελικές και αμετάκλητες αποφάσεις. Πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι και απόλυτοι σχετικά με κάποια πράγματα πρώτα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment