PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα ημέρα πολύ δημιουργική για όλους.

ΚΡΙΟΣ

Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και οικονομικού ρίσκου, προσπαθήστε οι ενέργειες και οι επιλογές σας να είναι προσγειωμένες. Καλό θα είναι τα βήματα σας να είναι επιφυλακτικά, η στάση σας θα είναι αποφασιστική ωστόσο δεν θα πρέπει να κινηθείτε βιαστικά ή αγχωμένα. Στις σχέσεις σας θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και σταθερότητα, θα φανείτε ομιλητικοί, εκφραστικοί και συγκαταβατικοί, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που νιώθετε δυσαρεστημένοι ή κάπως στρεσαρισμένοι μη κλειστείτε στον εαυτό σας, ξεδιπλώστε σκέψεις και συναισθήματα, μιλήστε σε άτομα που νιώθετε πως μπορούν να σας καταλάβουν. Βγείτε από την επαγγελματική ρουτίνα, κάντε το βήμα να συναντηθείτε και εκτός χώρου εργασίας, διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κυκλοθυμίες και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για εποικοδομητικές συζητήσεις αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε, να διαπιστώσετε, και να διαφοροποιήσετε τυχόν αρνητικές απόψεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε την τακτική που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις της καθημερινότητας σας, θα καταφέρετε να κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με εσωτερική πίεση. Είναι πολύ πιθανόν η μέρα σας να κλείσει με συνάντηση που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την οπτική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα είναι μειωμένος ο ενθουσιασμός σας, ρίσκα και πρωτοβουλίες θα έχουν θετική εξέλιξη. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, βασικός σας στόχος θα είναι να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Οι επαγγελματικές σας συναναστροφές θα είναι επιλεκτικές, οι προσεγγίσεις σας θα κατευθυνθούν σε άτομα που μπορούν να αποτελέσουν το σκαλοπάτι που θα ανεβάσει την οικονομική σας κατάσταση πιο ψηλά. Στις δυσκολίες σας και στα τυχόν εμπόδια θα σκεφτείτε μεθοδικά, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο λύσης ή αντιμετώπισης, προσοχή γιατί σήμερα η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα σας στοιχίσει. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικογενειακά σας, σε ζητήματα που χρειάζονται οριστικές τακτοποιήσεις θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, ίσως να χρειαστούν έξυπνοι συμβιβασμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρατήστε θετική τη διάθεση σας, σε ζητήματα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από θέματα και πρόσωπα κυρίως του φιλικού και οικογενειακού σας κύκλου, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, βασική σας ανάγκη θα είναι η ξεκούραση η χαλάρωση και η κοινωνικοποίηση. Θετική απάντηση θα δώσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν , ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για αναζωογόνηση επαφών και σχέσεων. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα διευρύνετε τις γνωριμίες σας, προσιτή και ελκυστική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει άνοιγμα που θα σας δώσει ώθηση για την υλοποίηση μιας συγκεκριμένης σας επιθυμίας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε να δραματοποιήσετε τις καταστάσεις. Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος, ανησυχία και ψυχολογικό στρες. Προκειμένου να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία θα επιχειρήσετε να κλείσετε και να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για συζητήσεις, τελεσίδικα αποτέλεσμα και κλείσιμο συμφωνιών, κινηθείτε με ειλικρίνεια και ρεαλιστική σκέψη. Δώστε ώθηση στο να υπάρξουν αναλυτικές συζητήσεις, αυτά που θα ειπωθούν θα φέρουν άμεσα και ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα. Στα επίμαχα σημεία καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, αν φανείτε εριστικοί ή ανυποχώρητοι το αποτέλεσμα που θα υπάρξει δε θα σας ικανοποιήσει. Αποφύγετε συνομιλίες για θέματα που σας εκνευρίζουν, εστιάστε στις πρόσχαρες κουβέντες και στις ανέμελες επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια παλιές κρυμμένες σας φοβίες και ανασφάλειες, ωστόσο η μικρή διάρκεια αυτής της συναισθηματικής σας κατάστασης θα αφήσει ανεπηρέαστες τις αποφάσεις και τη δράση σας. Επικεντρωθείτε σε εργασιακά ζητήματα προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, η υπευθυνότητα σας θα αναγνωριστεί, καταφθάνουν ουσιαστικές προτάσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και πρόσωπα που νιώθετε οικειότητα. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες, θα βρείτε κατανόηση και συνεννόηση, μιλήστε στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακά σας θέματα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία θα νιώσετε εμπιστοσύνη. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις θα λυθούν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη των προηγούμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ

Προσιτή και εύθυμη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε και να συμπαρασταθείτε. Στις εργασιακές σας υποθέσεις προσπαθήστε να φανείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί, σας δίνω τη συμβουλή να μην αναβάλετε ή ακυρώσετε. Βάλτε φρένο στις αρνητικές σκέψεις θα είναι λάθος αν μεγαλοποιήσετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Προσοχή στις οικονομικές σας κινήσεις θα υπάρχει κίνδυνος λανθασμένης αξιολόγησης, φανείτε συνετοί στα έξοδα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας, δημιουργική και άμεση θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την εσωτερική πίεση και τις αγχωμένες σκέψεις, καλό θα είναι να μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, αποβάλετε την καχύποπτη σκέψη. Στα εργασιακά σας ζητήματα στόχος σας θα είναι η εποικοδομητική συνεργασία και όχι ο ανταγωνισμός, θα είστε συγκαταβατικοί και πρόθυμοι να μοιραστείτε ιδέες και σκέψεις. Θετική απάντηση θα λάβετε σε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα κάνετε. Οι επαφές σας θα εξελιχτούν πολύ καλά, θα προκύψουν συζητήσεις που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασιστικές θα είναι οι πράξεις σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της παρορμητικότητας σας, δεν πρέπει να σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υπερβολικό πείσμα και τις απότομες αντιδράσεις, η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας κυρίως σε θέματα διεκδίκησης. Θα έχετε διάθεση για ανταγωνιστικές ενέργειες, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο πλαίσιο. Στον οικονομικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις, έρχονται έσοδα που ενδεχομένως να είναι καθυστερημένα, ίσως να τα περιμένατε από καιρό, δεν αποκλείεται να λάβετε δανεικά που είχατε δώσει. Προσιτή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Τα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θετική ανταπόκριση θα λάβετε στις προτάσεις που θα κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας, τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν τα τυχερά ανοίγματα που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συζητήσεις σας θα πορευτούν με ομαλότητα, σας δίνω τη συμβουλή να τρέξετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ίσως εμφανιστούν προβληματισμοί προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε τις εικασίες σας να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα που θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε λογικά και με αντικειμενικότητα. Χαλιναγωγήστε την τάση που θα έχετε για υλικές αγορές, τα οικονομικά σας χειριστείτε τα με υπευθυνότητα και προνοητική σκέψη. Κάντε την προσπάθεια να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, βάλτε στόχους, επικεντρωθείτε στην επίτευξη τους.

ΙΧΘYΕΣ

Δεν πρέπει να υποκύψετε σε τυχόν απαισιόδοξες διαθέσεις, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, με ευχέρεια λόγου θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Στις επαγγελματικές σας συνομιλίες θα τα πάτε πολύ καλά, θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσετε τις τυχόν πρωτοποριακές σας ιδέες ή μεθόδους. Στην εμφάνιση μια καινούργιας προοπτικής θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να εξελιχτείτε και να προβάλετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες και γνώσεις. Βελτιώνεται το κλίμα στις συναδελφικές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να ανοίξουν νεες συνεργασίες. Για εσάς που αναζητάτε εργασία, θα υπάρξουν ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε αναξιοποίητα, το ενδεχόμενο θα που θα εμφανιστεί θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment