PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015


Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας, σήμερα δυναμική διαπραγμάτευση.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να κάνεις ένα δυναμικό κοινωνικό «άνοιγμα», προσεγγίζοντας άμεσα κάποια άτομα με τα οποία μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, προσπάθησε όμως να μην «ξοδευτείς» σε ανούσια θέματα

Ερωτικά

Η διάθεση σου αλλάζει με… κινηματογραφική ταχύτητα, κάτι που σε κάνει ανοικτό/η σε μια περιπέτεια αλλά δυσκολεύει την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να αποφύγεις τις «παρεξηγήσιμες» υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις πολλές από τις επαγγελματικές υποθέσεις σου αλλά και να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος που σε απασχολεί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για τον καλλωπισμό σου, είτε για την διατροφή σου.

Ερωτικά

Το να βρίσκεσαι κοντά σε σημαίνοντα πρόσωπα είναι βέβαια κάτι που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους κι ένας από αυτούς είναι να βρεις «τον άνθρωπο σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ανοίγει έναν νέο κύκλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα λάβεις ένα θετικό μήνυμα από κάποιον/α που σχετίζεται με το εξωτερικό και μπορεί να σε βοηθήσει στην δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα. Ωστόσο η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο σου επισημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση… οφείλεις να διαπραγματευτείς!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η είναι προτιμότερο να «παίξεις», χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτείς… σκληρά τους όρους της, ύστερα από ένα επεισόδιο που θα σε αναστατώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό σε καλεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα περιουσιακό ή φορολογικό θέμα σου. Παράλληλα ίσως υπάρξουν κάποιες ενδοοικογενειακές «τριβές» η μια σχετικά σοβαρή ζημιά στο σπίτι, όλα αυτά όμως θα γίνουν αφορμή για να λυθούν κάποια ζητήματα που το προηγούμενο διάστημα απλά «έμπαιναν κάτω από το χαλί»!

Ερωτικά

Η ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια κυκλοθυμία που σίγουρα θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου ακόμη και με εκείνους/ες που σε ξέρουν πολύ καλά. Αν πάντως «σου μπουν ψύλλοι στ’ αυτιά», μπορεί και να έχεις δίκιο!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Μια σημαντική γνωριμία μπορεί να συμβάλλει θετικά στα σχέδια σου, οπότε μην διστάσεις να… ξανοιχτείς όταν έρθει η στιγμή. Γενικότερα η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σου και την δημοσιοποίηση ενός έργου για το οποίο νιώθεις υπερήφανος/η, όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να είσαι πιο δεκτικός/η στις προτροπές των άλλων, έστω κι αν νοιώθεις πως σε πιέζουν.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, κάποιος/α θα ενδιαφερθεί για σένα, στοχεύοντας όμως κατά κύριο λόγο σε μια συνεργασία κι όχι κάτι περισσότερο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε τα «λόγια» που μπορεί να βάλει ένα τρίτο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη εγκαινιάζει μια «νέα εποχή» για το σπίτι ή την οικογένειά σου και σύντομα –αν όχι άμεσα– θα χρειαστεί να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες ώστε να διαμορφώσεις ένα επιθυμητό πλαίσιο. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης σε καλεί να κινηθείς πιο ριψοκίνδυνα, ώστε να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια ευκαιρία, είτε στον οικονομικό είτε στον εργασιακό τομέα.

Ερωτικά

Ακόμη κι αν το κλίμα γύρω σου θυμίζει ερωτικό «πανηγύρι», εσύ δεν πρέπει να ξεγελαστείς και να ξανοιχτείς συναισθηματικά, αφού το πιθανότερο είναι είτε να σε παρεξηγήσουν, είτε να σε εκμεταλλευτούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, ίσως όμως να αναδείξει κι ένα «καυτό» νομικό θέμα.

Ερωτικά

Ο Άρης εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σου προσφέρει «στο πιάτο» μια λιγότερο «περιπετειώδη» επιλογή στην οποία τελικά ίσως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να «ψάξεις» ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό πρόβλημα με νομικές προεκτάσεις, μια διαδικασία βέβαια που μπορεί και να σε… εκνευρίσει!

Ερωτικά

Από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Ζυγό σε «προκαλεί» να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας «κρυφής» σχέσης, από την άλλη όμως ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να πάρεις και κάποιο ρίσκο, που τελικά μπορεί να σε εκθέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η «πρώτη» του Ήλιου στον ζώδιο σου, σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από σένα και φρόντισε τουλάχιστον για την τήρηση του… fair play!

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου κάποιες πρακτικές πλευρές της, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην… προετοιμασία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο στην δουλειά αλλά και στα οικονομικά σου. Κι αν υπάρξουν έντονες αντιδράσεις μην πτοηθείς, αφού κάθε υποχώρηση σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντας σε να λάβεις τα… μέτρα σου!

Ερωτικά

Ουσιαστικά μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει μια φυσιολογική ροή στις σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία η οποία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε πάει σε… άλλο επίπεδο! Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει ένα θέμα σχετικό με κάποιον φίλο ή φίλη σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ωφεληθείς από μια νέα γνωριμία ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από όσους/ες σε πολιορκούν!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο.
Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment