PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018


Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!!

Σήμερα, η Σελήνη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Καρκίνου, καθώς πλησιάζει η κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο αυτό αύριο το πρωί.

Η επιρροή του γεμάτου φεγγαριού θα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και φαίνεται πως γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, έχουμε ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή.

Από την άλλη, η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου ενδεχομένως να φέρει κάποιον περιορισμό στη συναισθηματική έκφραση ή να δημιουργήσει υποχρεώσεις που δε μας επιτρέπουν να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις ανάγκες μας.

Η οικογενειακές σχέσεις χρειάζονται προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και ετοιμάζεσαι να για ένα πρωτοχρονιάτικο γεύμα με την οικογένειά σου, όπου θα ανταλλάξετε ευχές για την νέα χρονιά. Συγκινησιακή φόρτιση και κυκλοθυμία σε χαρακτηρίσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φορτίσει προσωρινά την ψυχολογία σου περισσότερο, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα οικογενειακά που να σε κάνουν να απογοητευτείς και να νιώσεις θλιμμένος. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνεις πιεστικός με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και λόγω των περιστάσεων να προσπαθείς να πάρεις επιβεβαίωση από αυτούς, κάτι που μπορεί να κουράσει. Μην σκέφτεσαι αρνητικά και απαισιόδοξα και προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε προβληματίζουν για να χαρείς τις όμορφες οικογενειακές στιγμές. Υποδέξου την νέα χρονιά με αισιοδοξία!

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα ύψη με την Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο, το τηλέφωνό σου χτυπά συνέχεια και όλοι οι στενοί συγγενείς και φίλοι θέλουν να μιλήσουν μαζί σου και να σου δώσουν τις ευχές τους για την νέα χρονιά. Προσκλήσεις για εξόδους για το σημερινό βράδυ είναι πιθανές και ετοιμάζεσαι για να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις απογοήτευση για συμπεριφορές ή περιστατικά που έχουν προκύψει. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ψυχολογία σου και άφησε πίσω σου αυτήν την γιορτινή μέρα όποιον και ότι σε στενοχωρεί για να περάσεις καλά. Πίστεψε στον εαυτό σου, καθώς δεν χρειάζεται να πάρεις την επιβεβαίωση κανενός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και οι σκέψεις σου στρέφονται σε οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και να σε απασχολούν. Νιώθεις ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης και αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι ικανοποιημένος από τα οικονομικά σου ή τα υλικά αγαθά που έχεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσχεραίνει την κατάσταση και ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου βγάζοντάς σου έντονες ανασφάλειες, φόβους και καχυποψία. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να απολαύσεις την ημέρα με δικούς σου ανθρώπους που σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και να αφήσεις πίσω σου φόβους που σε ταλαιπωρούν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Κάνε το καλύτερο δυνατό να υποδεχτείς με αισιόδοξο τρόπο την νέα χρονιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο με εμφατικό τρόπο, καθώς θέλεις από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και τους συνεργάτες σου να σε κατανοήσουν και να προσπαθήσουν να τις καλύψουν. Η παρορμητικότητα και ο εγωιστικός τρόπος που εκδηλώνεσαι μπορεί να ενοχλήσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σε ρίξει ψυχολογικά για λίγο και να νιώσεις αυτολύπηση και απογοήτευση από συμπεριφορές που δεν περίμενες. Προσπάθησε να πατήσεις στα πόδια σου, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω σου ότι σε καταβάλει. Είναι χρυσή ευκαιρία να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με δυναμικότητα αλλά και κατανόηση για τις ανάγκες των δικών σου ατόμων.

ΛΕΩΝ

Είναι περίεργη η διάθεσή σου σήμερα καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να αναπολείς περιστατικά από το παρελθόν που σε έχουν πληγώσει και καθορίσει και αυτό σε κάνει εσωστρεφή και μελαγχολικό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δεν έχει κέφι για να ασχοληθείς με κάτι συγκεκριμένο, καθώς το μυαλό σου «τρέχει» σε ένα φανταστικό κόσμο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθάει να βελτιωθεί η διάθεσή σου, αντιθέτως νιώθεις απογοήτευση και θλίψη για ότι έχει συμβεί, ευτυχώς προσωρινά. Μην αφήνεις παλιότερες καταστάσεις να σε επηρεάζουν και να σε καταβάλουν, κλείσε κεφάλαια του παρελθόντος που σε πονάνε και γίνε μέσω αυτών καλύτερος άνθρωπος. Μπορείς να υποδεχτείς την νέα χρονιά βγάζοντας την φαντασία σου στην τέχνη, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεσή σου είναι εξωστρεφής και κοινωνικότατη, καθώς θέλεις να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα, να συναναστραφείς μαζί τους, να ανταλλάξεις ευχές για την νέα χρονιά που ήρθε. Η ευφυΐα σου και ο πρωτοποριακός τρόπος έκφρασης σε κάνουν επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις και συμπεριφορές που να σε απογοητεύσουν και να νιώσεις στενοχωρημένος και θλιμμένος. Μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να επηρεάσει σήμερα την διάθεσή σου, προσπάθησε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτή την μέρα και πίστεψε στον εαυτό χωρίς να χρειάζεσαι από κανέναν επιβεβαίωση.

ΖΥΓΟΣ

Η σκέψη σου στρέφεται στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και έρχονται στο μυαλό σου υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό. Είναι πιθανό ακόμα να έχεις προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου ή από τον επαγγελματικό χώρο που θα πρέπει να ανταποκριθείς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε ρίχνει ψυχολογικά για λίγο, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις ή συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε απορρίπτουν και αυτό να σε γεμίσει θλίψη και απογοήτευση. Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάσει την διάθεση σήμερα, άφησε πίσω σου υποχρεώσεις και ευθύνες και προσπάθησε να περάσεις με τον πιο όμορφο τρόπο την πρώτη μέρα της νέα χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η νέα χρονιά μπήκε με αισιοδοξία, κέφι και χαλαρή διάθεση. Είναι κατάλληλη μέρα για να περάσεις με παρέες όπου θα φας υπέροχο φαγητό, θα πιεις, θα ακούσεις όμορφη μουσική και θα απολαύσεις υπέροχες συζητήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην φανατίζεσαι και εμμένεις στις απόψεις σου σε τέτοιο σημείο που μπορεί να έρθεις σε κόντρα με όποιον διαφωνεί. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί περιοριστικά στην διάθεσή σου προσωρινά και μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν γίνεσαι αντιληπτός από το περιβάλλον σου. Αυτό σε κάνει να απογοητεύεσαι, να στενοχωριέσαι και να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και άφησε τις στενοχώριες πίσω σου, υποδέξου τον νέο χρόνο με κέφι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξυπνάς με έναν εκνευρισμό που δεν ξέρεις από που προέρχεται και είναι πιθανό να αυξάνεται στην διάρκεια της ημέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και αυτό που θέλεις είναι να κλειστείς στον εαυτό σου, νιώθεις ανασφάλειες και φόβους, βγάζεις έντονη καχυποψία στο περιβάλλον σου. Πιθανά οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να ρίξει περισσότερο την ψυχολογία σου προσωρινά και να νιώσεις έντονες ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμησης, καθώς μπορεί να έχουν προκύψει συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να βρεις την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σου και να περάσεις την πρώτη μέρα του νέου χρόνου όμορφα και μα αισιοδοξία, αφήνοντας πίσω κάθε αρνητική ενέργεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σε απασχολούν. Είναι βέβαιο ότι θα κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους και να μην είναι κανείς δυσαρεστημένος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση προσωρινά και να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται αυτά που δίνεις στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι και να νιώθεις θλίψη. Προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε στενοχωρήσουν σήμερα, κάνε ότι μπορείς να περάσεις καλά και μην βάζεις αυτά που θέλεις σε δεύτερη μοίρα, απλά και μόνο από προσωπική ανασφάλεια για την μοναξιά. Πέρασε όμορφα και όπως επιθυμείς την πρώτη μέρα του νέου χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άγχος και νευρικότητα νιώθεις, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σκέφτεσαι τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις και είναι αρκετές και αυτό σε στρεσάρει. Οι αγγαρείες και οι εκκρεμότητες στην δουλειά είναι ακόμα ένα θέμα και αυτό όλο μπορεί να σε κάνει επικριτικό, πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τους γύρω σου, και γκρινιάρη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δυσκολεύει το κλίμα, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ότι δεν εκτιμούνται η προσπάθειές σου και η εργατικότητα που δείχνεις. Μην αφήνεις την πρώτη μέρα του χρόνου να σε καταβάλλει η ρουτίνα, προσπάθησε να περάσεις όμορφα και θα δεις ότι θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη ότι και αν προκύψει.

ΙΧΘYΕΣ

Κέφι, μπρίο, αισιοδοξία, φλερτ και διασκέδαση έχει η μέρα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει στο να απολαύσεις αυτές τις όμορφες στιγμές και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Ο έντονος τρόπος που εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε κάνει το επίκεντρο όπου και αν βρίσκεσαι, πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου προσωρινά και να νιώσεις ότι δεν εκτιμούν οι φίλοι ή ο σύντροφός σου αυτά που δίνεις, καθώς μπορεί να προκύψουν συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν και στενοχωρήσουν. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει το κέφι, να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην δοτικότητα που έχεις και να περάσεις με χαρά και αισιοδοξία την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment