Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Πρωτοβουλία Κουμουτσάκου για να μη μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τέμενος

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κάνει λόγο για συγκλίνουσες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Αγία Σοφία θα επαναλειτουργήσει ως τέμενος από τις 29 Μαΐου.

Πρωτοβουλία ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τέμενος αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος ζητώντας την ενεργοποίηση των ανθρώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής κάνει λόγο για συγκλίνουσες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Αγία Σοφία θα επαναλειτουργήσει ως τέμενος από τις 29 Μαΐου και ζητά από τους σημερινούς περιφερειάρχες να συνυπογράψουν επιστολή μαζί με τους υποψηφίους για τις περιφέρειες και του δήμους της χώρας.

Επίσης παραθέτει σχέδιο επιστολής προς τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης επισημαίνοντάς του πως το ζήτημα αυτό αφορά ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα καθώς η Αγία Σοφία από το 1985 είναι επίσημα ενταγμένη από την UNESCO στα μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο κ. Κουμουτσάκος καλεί τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης να εξαντλήσει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποτραπεί τέτοια κίνηση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Καμία πρακτική που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια δεν θα γίνει ανεκτή

Peristeri News

Αυτοψία του Περιφερειάρχη Αττικής σε μείζον έργο οδικής ασφάλειας στη Μάνδρα

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Η ανθεκτικότητα των υποδομών της Αττικής είναι εθνικό ζήτημα

Peristeri News

Leave a Comment