Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πρωτιά του Δήμου Περιστερίου σε χρηστή Διοίκηση



Στους πρώτους Δήμους της χώρας σε χρηστή διοίκηση κατέταξε τον Δήμο Περιστερίου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή, πρώην Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

Στους πρώτους Δήμους της χώρας σε χρηστή διοίκηση κατέταξε τον Δήμο Περιστερίου, ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου επί τιμή, πρώην Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στις 16 Οκτωβρίου 2010, ο κ. Γεωργακόπουλος θεωρεί ως ελπιδοφόρο το γεγονός ότι στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης υπάρχουν υπηρεσίες που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους και να δουλεύουν σωστά και ο Δήμαρχος να είναι συνέχεια από πάνω…, όπως είναι ο Δήμος Περιστερίου και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης.

Μάλιστα, ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης τόνισε ότι τα παραπάνω είναι προϋποθέσεις για τη χρηστή διοίκηση και οι παρατηρήσεις του είναι πολύ θετικές για τον Δήμο Περιστερίου, ο οποίος είναι ένας Δήμος με τα λιγότερα παράπονα – καταγγελίες των πολιτών και χαρακτήρισε ως ικανοποιητική στάθμη.

Ενώ στους μικρούς Δήμους, κυρίως, μέσα από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι η στάθμη του διοικητικού προσωπικού των Δήμων δεν είχε το ανάλογο επίπεδο, με αποτέλεσμα να έχουμε κρούσματα κακοδιοίκησης και καταχρήσεων.

Τέλος, σχολιάζοντας ο κ. Παχατουρίδης τις δηλώσεις του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης θεωρεί ότι είναι μια σημαντική επιβράβευση των υπαλλήλων του Δήμου Περιστερίου και της Δημοτικής Αρχής, σ’ αυτήν την εποχή που η χώρα μας ταλανίζεται από σκάνδαλα και διαφθορά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θερμή υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Περιστέρι

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Leave a Comment