Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προς εξομάλυνση η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής

Εξομαλύνεται σταδιακά η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής, όπως διαβεβαίωσε σήμερα η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπίζα, μετά την παράταση του χρόνου αποκατάστασης του ρήγματος που σημειώθηκε πρόσφατα και είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή της αποκομιδής των απορριμμάτων στην Αττική.

«Προχωράμε με αποκλειστικό κριτήριο την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων, όπως επίσης και την αποτελεσματική αποκατάσταση του ρήγματος» τόνισε η κα Μπίζα, μιλώντας στο ΑΜΠΕ.

Η ίδια επανέλαβε ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η ασφάλεια και η δημόσια υγεία, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πλήρη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ.

Σημειώνεται ότι λόγω της συνέχισης των εργασιών σταθεροποίησης του εδάφους, αποφασίστηκε η παράταση -για λίγο ακόμη- της μη αποκομιδής των απορριμμάτων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος η πώληση καπνικών προϊόντων και αλκοόλ σε ανηλίκους στην Ελλάδα

Peristeri News

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Leave a Comment