Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρόκειται για ανοησίες, λέει ο Σημίτης σχετικά με τις δηλώσεις Γιούνκερ

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Την έντονη αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, ότι είχε θέσει το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας σε Έλληνα πρωθυπουργό, o οποίος του απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα “γιατί κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα”.

Ο κ Σημίτης, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε στη ΝΕΤ έκανε λόγο για ανοησίες. Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: «Πρόκειται για ανοησίες. Επί των ημερών μου η χώρα είχε ανάπτυξη με ρυθμό 5% και έλλειμμα 4%. Δεν είχα κανένα λόγο και δεν θα δεχόμουν καμία συζήτηση αν η χώρα μου ήταν διεφθαρμένη, ή όχι».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις

Peristeri News

Βουλή: Άρση ασυλίας Παύλου Πολάκη

Peristeri News

Leave a Comment