Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πρώην μοντέλο, πλήρωσε πολύ ακριβά τον έρωτά της



Ο πρώην εραστής της για να την εκδικηθεί έκλεψε καυτές φωτογραφίες της και τις ανέβασε στο Ιντερνετ.

Εκρηκτική καλλονή, πρώην μοντέλο, πλήρωσε πολύ ακριβά τον έρωτά της.

Ο πρώην εραστής της για να την εκδικηθεί έκλεψε καυτές φωτογραφίες της και τις ανέβασε στο Ιντερνέτ εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές της σε δημόσια θέα.

Η ζωή της πανέμορφης γυναίκας ανατράπηκε μέσα σε μια στιγμή. Το πρώην μοντέλο, που διατηρεί στην περιοχή της Κηφισιάς αντιπροσωπία γυναικείων εσωρούχων, έπαθε σοκ όταν είδε καυτές φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή να φιγουράρουν στο Facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη είπε στον 26χρονο φίλο της να χωρίσουν.

Εκείνος ενοχλήθηκε και αποφάσισε με τη βοήθεια μιας 46χρονης φίλης του να την εκδικηθεί.

Αρχικά «έφτιαξαν» φωτογραφίες της καλλίγραμμης ξανθιάς, στις οποίες απεικονιζόταν να συμμετέχει σε καυτές σκηνές και τις ανέβασαν σε ψεύτικο προφίλ που δημιούργησαν στο Facebook με τα στοιχεία της.

Όμως δεν έμειναν εκεί… Ο 26χρονος κατάφερε να μπει στο προσωπικό ηλεκτρονικό αρχείο της πρώην φίλης του και να υποκλέψει φωτογραφίες στις οποίες η ίδια διαφήμιζε σέξι εσώρουχα για το κατάστημά της, αλλά και φωτογραφίες που απαθανάτιζαν προσωπικές της στιγμές.

Το πρώην διάσημο μοντέλο δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο 26χρονος θα είχε τη δυνατότητα να μπει στον υπολογιστή της με τη μέθοδο που χρησιμοποιούν οι χάκερ και να πάρει τις φωτογραφίες της, τις οποίες ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο προφίλ της στο Facebook, με αποτέλεσμα να είναι σε κοινή θέα σε φίλους, γνωστούς, ακόμη και συγγενείς.

Το σοκ που υπέστη όταν είδε την προσωπική της ζωή να δημοσιοποιείται ήταν μεγάλο. Η 36χρονη γυναίκα έπεσε σε κατάθλιψη και κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή καθώς τις καυτές φωτογραφίες είδαν και πελάτες της, ενώ τα σχόλια στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έδιναν και έπαιρναν.

Τελικά η ξανθιά καλλονή απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο πρώην εραστής της και η 46χρονη φίλη του όταν έμαθαν από κοινούς γνωστούς πως η 36χρονη απευθύνθηκε στους αστυνομικούς και κατήγγειλε τις ενέργειές τους, της έστειλαν μήνυμα από το κινητό της γυναίκας, το οποίο περιείχε απειλές για τη ζωή της.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στα ίχνη του 26χρονου και πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε πως αυτός έκλεψε τις φωτογραφίες της καυτής ξανθιάς και τις ανήρτησε στο προφίλ της στο Facebook.

Εις βάρος του 26χρονου και της 46χρονης φίλης του σχηματίστηκε δικογραφία που έχει ήδη διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment