Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Προανήγγειλε πρόγραμμα για νέους ανέργους

Πρόγραμμα για 70.000 – 90.000 άνεργους νέους αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Πρόγραμμα για 70.000 – 90.000 άνεργους νέους αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως εξήγησε, η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει με ευρωπαϊκά κονδύλια που βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Υπουργείου Εργασίας.

Ερωτηθείς για τα «μαϊμού» προνοιακά επιδόματα, ο υπουργός επεσήμανε ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί οριστικά μόνον μέσω της διασταύρωσης στοιχείων, με ενίσχυση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ανέφερε ακόμη ότι, με βάση την ενημέρωση που έχει από τον διοικητή του Ο.Γ.Α., ο Οργανισμός διαθέτει τη μηχανογραφική δυνατότητα για να ελέγξει τους παραλήπτες των επιδομάτων, αλλά διατήρησε ορισμένες επιφυλάξεις, έως ότου διαπιστωθεί ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμα 4.000 ευρώ σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι για παραβάσεις τιμών και σήμανσης

Peristeri News

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Leave a Comment