Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πρ. Παυλόπουλος: «Ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα»



«Ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης.

«Ο Ελληνισμός δίνει ενωμένος τον δικό του αγώνα και στέλνει το μηνυμα, για τις βασικές αξίες, του ανθρωπισμού, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης.

Όπως είπε, πάνω σε αυτές τις αρχές «πρέπει να οικοδομήσουμε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

«Εύχομαι του χρόνου ο λαός μας να ζει κάτω από καλύτερες συνθήκες και μακριά από τον εφιάλτη που τον θίγει βαθύτατα», πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Τέλος, ανέφερε ότι «η παρέλαση έδειξε ότι η επέτειος της 25ης Μαρτίου δεν είναι απλά μία επέτειος, είναι βίωμα και το μεγάλο μήνυμα της Εθνεγερσίας είναι ο ηρωικός στοχασμός της ελευθερίας»


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment