Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Επόμενο βήμα για την κυβέρνηση το υπουργείο Αλήθειας



Την έντονη αντίδραση του Ποταμιού προκάλεσε η δήλωση του κ. Βερναρδάκη ότι συνιστά «παθογένεια η αυτονόμηση και η κατάχρηση του ρόλου των ΜΜΕ». 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, «η δήλωση αυτή σε συνδυασμό με τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής ότι “το κράτος εγγυάται την αντικειμενικότητα” και τις δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή ότι “τα κανάλια δε μπορούν να είναι απέναντι στην κυβέρνηση” δείχνουν καθαρά τι έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση: να ελέγξει την ενημέρωση».

Μάλιστα, σε ειρωνικό τόνο προσθέτει ότι «το επόμενο βήμα θα είναι να δημιουργήσει Υπουργείο Αλήθειας που θα υπαγορεύει τι και πώς πρέπει να προβάλλεται».

Για τα υπαρκτά προβλήματα στο χώρο της ενημέρωσης και για την τήρηση της δεοντολογίας και των κανόνων υπάρχουν όργανα, τα οποία οφείλουν να επιλαμβάνονται σε περιπτώσεις παραβιάσεων, αυτά είναι αρμόδια και όχι η εκάστοτε κυβέρνηση που θέλει την ενημέρωση στα μέτρα της και τον περιορισμό των ενοχλητικών φωνών, τονίζει το Ποτάμι.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment