Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο



Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το Ποτάμι, σε σχόλιό του για τη χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού και υπουργών με τον με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και αντιπροσωπεία της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

«Συνέβη και αυτό. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αφαιρούνται από την αρμοδιότητα του υπουργείου παιδείας και γίνονται αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε νυχτερινές συναντήσεις στους διαδρόμους και στα γραφεία του Μαξίμου» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, «η εικόνα του πρωθυπουργού έχοντας εκ δεξιών τον υπουργό Άμυνας να συζητά με τους εκπροσώπους της εκκλησίας για την ύλη που θα διδάσκεται στα σχολεία, παραπέμπει στο Ιράν (των μουλάδων) κι όχι σε ευρωπαϊκή χώρα».

Το Ποτάμι κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι «αναγόρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπερυπουργό Παιδείας» και ότι «διέγραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επαΐοντες εκπαιδευτικοί και οι επιστημονικές επιτροπές του υπουργείου Παιδείας». «Οπισθοδρομικοί παντού κι αυταρχικοί όπου τους παίρνει, τα δίνουν όλα μήπως και κρατηθούν στην εξουσία. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment