Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Πωλείται ξανά η Motorola;



Υποψήφιος αγοραστής η Huawei

Υποψήφιος αγοραστής η Huawei

Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά της Motorola Mobility από την Google, υπάρχουν φήμες ότι η εταιρεία πρόκειται να την πουλήσει ξανά μόλις την αγοράσει. Μάλιστα αναφέρεται ως υποψήφιος αγοραστής η Huawei η οποία και θα καταβάλει ένα εξαιρετικά υψηλό ποσό για να την αποκτήσει.

Γιατί όμως η Google να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια; Ως προς αυτό μπορούν να γίνουν μόνο εικασίες. Πιθανότερος λόγος όμως είναι το γεγονός ότι η Google δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη πρόθεση να μπει στην αγορά των smartphones. Στόχος της εξαγοράς ήταν η απόκτηση των ευρεσιτεχνιών της Motorola Mobility προκειμένου να επικρατήσει στο νομικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει αυτή την περίοδο μεταξύ των εταιρειών τεχνολογίας.

Δεν πρόκειται για κάτι παράλογο πάντως. Τυχόν είσοδος της Google στην αγορά των smartphones θα δημιουργήσει τριβές στις σχέσεις της με του άλλους κατασκευαστές συσκευών Android. Μακροπρόθεσμα λοιπόν μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στην διείσδυση του λειτουργικού με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εταιρεία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment