Viber
PeristeriNews.gr
Media

Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για την αλλαγή του χρόνου

Εορταστική διάθεση με μουσική, χορό και χαμόγελα είχαν όλα τα κανάλια, στην προσπάθειά τους να κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές για την αλλαγή του χρόνου, αλλά και να βγουν νικητές στη μάχη της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, στο δυναμικό κοινό είχαμε στην κορυφή την Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το MEGA με 20.4%, η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά στον ΣΚΑΙ 16,6% και το εορταστικό Δυνατά 10,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, στην πρώτη θέση βρέθηκε η Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά όπου σημείωσε ποσοστό 19.9%, ακολούθησε η Πρωτοχρονιά με τον Στέλιο Ρόκκο στο Σπίτι με το Mega με 19,4% και το Δυνατά με 12,3%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 20,4%
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 16.6%
Δυνατά 10,8%
DWTS 8,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 3,9%

ΓΕΝΙΚΟ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Καλύτερα Παιδιά 19,9%
Πρωτοχρονιά στο Σπίτι με το Mega 19,4%
Δυνατά 12,3%
DWTS 9,4%
Ένα Τραγούδι Ακόμα 4,5%

* Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τέλος εποχής για το CBS News Radio

Peristeri News

Η Warner Bros στην Paramount

Peristeri News

60 χρόνια ελληνική τηλεόραση: Από το ΕΙΡ στο σήμερα

Peristeri News

Leave a Comment