PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Pnoe Bραστές Σαλάτες: Τόσο εύκολες, τόσο αλλιώτικες, τόσο χορταστικές


Μία νέα «Pnoe» (Πνοή) στο καθημερινό μενού των φίλων της ισορροπημένης, υγιεινής, μα απολαυστικής διατροφής, δίνουν οι Βραστές Σαλάτες Pnoe που συνδυάζουν αφυδατωμένα λαχανικά με εκλεκτά όσπρια, σιτηρά και μπαχαρικά.

Έτοιμες μέσα σε μόλις 7’-10’, προσφέρουν ένα αλλιώτικο, χορταστικό, ποιοτικό και πεντανόστιμο πιάτο, ικανό να σταθεί και ως κυρίως και ως συνοδευτικό. Στηριγμένη σε συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα και εμπλουτισμένη με γκουρμέ πινελιές από δημιουργικούς σεφ, η σειρά Pnoe Βραστές Σαλάτες περιέχει τρεις (3) πλήρεις μερίδες ανά συσκευασία και είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές γεύσεις.

Κρητική Σαλάτα Pnoe: Λαχανικά και μυρωδικά αρμονικά συνδυασμένα με πλιγούρι σε μια μοντέρνα εκδοχή σαλάτας βασισμένης σε κρητική συνταγή.

Σαλάτα Αιγαίου Pnoe: Ντομάτες, πιπεριές, κρεμμύδια «παντρεύονται» τον τραχανά σε μια γευστική σύνθεση με αιγαιοπελαγίτικο αέρα.

Σαλάτα Ιονίου Pnoe: Αρακάς, καρότο και κρεμμύδι αναμειγνύονται με το κριθαράκι σε μια συνταγή που εμπνέεται από τα Ιόνια Νησιά.

Πολίτικη Σαλάτα Pnoe: Πλούσια πικάντικη γεύση που συνδυάζει τις παραδοσιακές φακές με ρύζι και τα μυρωδάτα μπαχαρικά σε μια πολίτικη γευστική εμπειρία.

Δοκιμάστε τις 4 διαφορετικές συνταγές Pnoe και ανακαλύψτε μία πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων: http://www.pnoefoods.gr/el/products/salads

«Έτοιμες για μαγείρεμα. Τρώγονται ζεστές ή κρύες!»

Αναζητήστε τις Σαλάτες Pnoe σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και online στο e-Fresh.gr!

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.pnoefoods.gr/

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment