Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πλέστης- Δημητρίου πρόσφεραν κεράσια σε εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου



Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέξανδρος Πλέστης και Θανάσης Δημητρίου βρέθηκαν το πρωί στο δημοτικό γκαράζ και προχώρησαν σε μια αξιέπαινη πράξη.

Εις ένδειξη ευχαρίστησης στους εργαζόμενους της καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου για την πολύ καλή εικόνα της πόλης στις μέρες των κινητοποιήσεων, τους πρόσφεραν δεκάδες καφάσια με κεράσια.

image-0-02-04-7571dc80af18b464f420fd255e663038e294bd92714e24f6daf45f8a2b18ee95-V

Τους δύο ανεξάρτητους συμβούλους και υπεύθυνους για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών υποδέχτηκε στο χώρο του γκαράζ η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα μαζί με αντιπροσωπεία του συλλόγου εργαζόμενων, οι οποίοι ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους κυρίους Πλέστη και Δημητρίου για την πρωτοβουλία.

Άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν μια τέτοια προσφορά προς τους εργαζόμενους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χαμένη ευκαιρία ο “Ανοιχτός Διάλογος με τους Πολίτες” – Άδειες καρέκλες και μηδενική συμμετοχή

Peristeri News

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου με 15 θέματα

Peristeri News

Το Πρόγραμμα των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου για τον Ιούνιο 2025

Peristeri News

Leave a Comment