Ο ΟΦΗ έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου για την 19η αγωνιστική της Super League.
Μετά το διπλό στο Βόλο και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, ο Ατρόμητος έκανε πισωγύρισμα χάνοντας από τον ΟΦΗ και δίνοντας πάλι την ευκαιρία στις ομάδες χαμηλότερα στη βαθμολογία να τον φτάσουν.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ όταν ο Γκονθάλεθ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, γυρίζοντας την μπάλα προς το ημικύκλιο της περιοχής. Εκεί ο Φούντας σούταρε με το δεξί και έκανε το 1-0.
Ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα στο 22′, όταν ο Μουτουσαμί πλάσαρε από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στον Γκονθάλεθ, άλλαξε πορεία και κρέμασε τον Χριστογεώργο για το 1-1.
Ο ΟΦΗ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 49′, με τον Φούντα να διπλασιάζει τα τέρματά του, παίρνοντας το ριμπάουντ στο δοκάρι του Αποστολάκη.
Οι παίκτες του Κέρκεζ πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά οι Κρητικοί άντεξαν και έφυγαν με το διπλό.
Την επόμενη αγωνιστική, ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από την Κηφισιά στη Νίκαια (7/2, 20:00).
Ατρόμητος (Ντούσαν Κέρκεζ): Χουτεσιώτης, Σταυρόπουλος, Τσιγγάρας (80′ Φαν Βέερτ), Γιουμπιτάνα (48′ Τζοβάρας), Μούντες, Τσαντίλας, Ούρονεv, Μπάκου, Μανσούρ (73′ Τσακμάκης), Τσούμπερ, Μουτουσαμί.
ΟΦΗ (Χρήστος Κόντης): Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Χατζηθεοδωρίδης (77′ Βούκοτιτς), Πουγγούρας, Λαμπρόπουλος, Κωστούλας (68′ Χριστόπουλος), Ανδρούτσος, Αποστολάκης, Φούντας (68′ Σενγκέλια), Νους (85′ Νέιρα), Ισέκα (77′ Θεοδοσουλάκης).

