Viber
PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Πετρούπολη: Μετονομάζεται σε «Απόστολος Χρήστου» το Δημοτικό Κολυμβητήριο



Ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, επικοινώνησε με τον πατέρα του ασημένιου Ολυμπιονίκη, Απόστολου Χρήστου, για να τον συγχαρεί για την επιτυχία του γιου του και να του μεταφέρει τα συγχαρητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου και όλης της πόλης για το επίτευγμά του, καθώς και τις ευχές για πολλές ακόμα επιτυχίες.

Επίσης, γνωστοποίησε στον πατέρα του πρώτου Έλληνα Ολυμπιονίκη σε πισίνα, την απόφασή του να εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τη μετονομασία του κολυμβητηρίου της πόλης σε «Δημοτικό Κολυμβητήριο: Απόστολος Χρήστου», εκφράζοντας την πεποίθηση πως η εισήγηση θα γίνει ομόφωνα δεκτή.

Ο πατέρας του Πετρουπολιώτη Ολυμπιονίκη ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τα συγχαρητήρια αλλά και την απόφασή του για την ονοματοδοσία του κολυμβητηρίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ίλιον: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ημερίδα για την εγκληματικότητα και την παιδική παραβατικότητα

Peristeri News

Τα καφενεία του Αιγάλεω ξαναδίνουν ζωή στη μουσική μας παράδοση

Peristeri News

Δήμος Ιλίου: Πεζοπορία στο φαράγγι του Μαραθώνα

Peristeri News

Leave a Comment