Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πετρούνιας, Μάρας και Κοσμίδης τιμήθηκαν από το Δήμο Περιστερίου (video)



Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τον γυμναστικό αθλητικό σύλλογο «Ειρήνη» Περιστερίου και μαζί τον ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Βλάση Μάρα και Λευτέρη Κοσμίδη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου 2016 στο Θέατρο Πολιτών, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του ΓΑΣ «Ειρήνη» Περιστερίου, κ. Κουβακά.

Στη συνέχεια η έφορος του συλλόγου κ. Νάκου παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό του θεάτρου το ιστορικό του συλλόγου ενώ με τη σειρά του ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΓΑΣ «Ειρήνη» χαρακτηρίζοντας τον κόσμημα για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις του ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, των παγκόσμιων πρωταθλητών Βλάση Μάρα και Λευτέρη Κοσμίδη, του Δ.Σ. του συλλόγου «Ειρήνη», των αθλητών και των προπονητών από το ξεκίνημά του.

img_1001

img_1011

img_1022

img_1023


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόγραμμα δράσεων Φεβρουαρίου 2026 των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Ποιες συναυλίες θα γίνουν τις Απόκριες στο Περιστέρι – Το Εκθεσιακό Κέντρο φοράει γιορτινά

Peristeri News

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment