Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πέθανε ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο

Σε ηλικία 38 ετών, πέθανε χθες ανήμερα Χριστούγεννα στο νότιο Μεξικό, ο παχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, Αντρές Μορένο Σεπουλβέντα.

Ο 38χρονος πέθανε χθες το απόγευμα από καρδιακή προσβολή μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε από το σπίτι του στη Σιουντάντ Ομπρεγκόν της πολιτείας Σονόρα σε νοσοκομείο του Σαν Χοσέ.

Ο Μορένο κάποτε ζύγιζε 444 κιλά αλλά έχασε βάρος έπειτα από μια βαριατρική εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Οκτώβριο και μπορούσε πλέον να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. Ο Μορένο θα ταφεί σήμερα στην πολιτεία Σονόρα.

Το Μεξικό ήταν η χώρα με τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους στον κόσμο το 2013.

Πριν από τον Αντρές Μορένο Σεπουλβέντα, ο πιο παχύσαρκος άνθρωπος στον κόσμο ήταν ο επίσης Μεξικανός Μανουέλ Ουρίμπε, ο οποίος είχε φθάσει να ζυγίζει 597 κιλά. Πέθανε πέρυσι σε ηλικία 48 ετών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ισπανία: Έκτακτο πακέτο φοροελαφρύνσεων λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Peristeri News

Τουρκία: Επιστολή «διαμαρτυρίας» για τους Patriot στην Κάρπαθο

Peristeri News

Βόρεια Κορέα: Σαρωτική νίκη για το κόμμα του Κιμ Γιονγκ Ουν στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment