Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Συνελήφθη ληστής σούπερ μάρκετ



Συνελήφθη κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται ότι λήστεψε σούπερ μάρκετ, χθες Τρίτη το βράδυ, στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς εισέβαλε στο super market Γαλαξίας, που βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως στον Άγιο Ιερόθεο, λίγο πριν από τις 21:00 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε υπαλλήλους και πελάτες.

Αφού αφαίρεσε περίπου 200 ευρώ από τα ταμεία, αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή, με τους υπαλλήλους να ενημερώνουν την αστυνομία.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, ξεκίνησαν έρευνες και τον εντόπισαν στο Άλσος Περιστερίου, όπου τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Ο 33χρονος κακοποιός ελληνικής καταγωγής, προσήχθη στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίθηκε από αξιωματικούς του Τμήματος Διαρρηκτών, οι οποίοι είχαν τον φάκελο με όλες τις ληστείες που είχε πραγματοποιήσει στην Αττική.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής στο Περιστέρι λόγω έργων

Peristeri News

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Peristeri News

Αίγυπτος: Κλείνει η Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά – Αντιδράσεις από την Ορθόδοξη Κοινότητα

Peristeri News

Leave a Comment