Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Διάρρηξη διαμερίσματος στον 4ο όροφο μέσω υδρορροής

Πλούσια λεία απέσπασαν κλέφτες σε διάρρηξη διαμερίσματος σε 4ο όροφο πολυκατοικίας στο Περιστέρι.

Οι κλέφτες αφού αναρριχήθηκαν από την υδρορροή του σπιτιού έφθασαν στον 4ο όροφο εισβάλλοντας στο σπίτι συνταξιούχου.

Οι τέσσερις «αίλουροι» διαρρήκτες ανέβηκαν από την υδρορροή στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Θησέως, και παραβίασαν την μπαλκονόπορτα.

Ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, εισήλθαν στο εσωτερικό, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι και βρήκαν σε ειδική κρύπτη τον μικρό θησαυρό.

Πληροφορίες του Law & Order αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος ιδιοκτήτης έκρυβε 42.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ. Με τα κλοπιμαία στα χέρια οι κακοποιοί εγκατέλειψαν το διαμέρισμα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα του θύματος που ενημέρωσε την αστυνομία.

Μέσα σε λίγα λεπτά στην οδό Θησέως έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, ερεύνησαν την ευρύτερη περιοχή χωρίς να εντοπίσουν τους κλέφτες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Σύλληψη γκαλερίστα στο Ελληνικό – Πουλούσε Ευαγγέλιο του 18ου αιώνα

Peristeri News

Αιγάλεω: Oδηγός σχολικού έκανε χρήση ναρκωτικών λίγο πριν μεταφέρει μαθητές

Peristeri News

Για ποιο λόγο πετούν τα μαχητικά που «τρόμαξαν» το Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment