Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Αντλείται κονδύλι 20.000 ευρώ για τη σίτιση των αδέσποτων από το Δήμο



Με στόχο τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στην προμήθεια ξηράς ζωοτροφής, συνολικού προϋπολογισμού 19.999,96 ευρώ.

Το σχετικό αίτημα κατατέθηκε από το Τμήμα Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και εγκρίθηκε για υλοποίηση μέσω της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης.

Η δαπάνη θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων του 2025 και συγκεκριμένα από τον Κωδικό Αριθμό 15.6699.153, με τίτλο «Λοιπές προμήθειες (Προμήθεια ζωοτροφών για αδέσποτα ζώα)», όπως αντλήθηκε από τη “Διαύγεια”.

Η φροντίδα των αδέσποτων είναι ένα ζήτημα που μονίμως πρέπει να απασχολεί και να αναδεικνύεται καθώς, αφορά τόσο τη φροντίδα ανυπεράσπιστων πλασμάτων, όσο και τη δημόσια υγεία.

Αναμένεται, από όλους —και επιβάλλεται— ο Δήμος και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, κα. Μαίρη Τσιώτα να προχωρήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα σε ουσιαστικές ενέργειες για την αντιμετώπιση ενός τόσο ευαίσθητου και χρόνιου προβλήματος, που απαιτεί συνεχή μέριμνα και υπευθυνότητα, καθώς υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από φιλόζωους συμπολίτες μας προς τον Δήμο για ελλιπή αντιμετώπιση του ζητήματος.

Τέτοιες διαμαρτυρίες έχει αναδείξει πρόσφατα το PeristeriNews.gr και αναμένονται οι συνεχείς ενέργειες από τους αρμόδιους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο σε επιχείρηση τροφίμων στο Περιστέρι για ελλιπείς ενδείξεις

Peristeri News

Αναστέλλεται αύριο η απεργία των ταξί εξαιτίας της κακοκαιρίας

Peristeri News

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή με απόφαση Περιφερειάρχη

Peristeri News

Leave a Comment