Δημοτικά

Περιοδεία του Κώστα Λαλένη

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο της πόλης του Περιστερίου.

Ο κ. Κώστας Λαλένης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, επισκέφτηκε τον πεζόδρομο στο κέντρο της πόλης.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, στελέχη και μέλη της παράταξης, καθώς και από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, διένειμαν φυλλάδια με το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο κ. Λαλένης, συνομίλησε με καταστηματάρχες και θαμώνες των καταστημάτων.

Στις συζητήσεις κυριάρχησε το ζήτημα της τοπικής οικονομίας. Ο κ. Λαλένης τόνισε ότι θα προωθήσει άμεσα δέσμη μέτρων για την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας.

Αναφερόμενος στη δέσμη μέτρων, υπογράμμισε ότι θα δώσει νέα πνοή στις επιχειρήσεις, με ανάδειξη του εμπορικού κέντρου, αισθητικές παρεμβάσεις, κίνητρα για ανταγωνιστικότητα, συμβουλές και προβολή.

Ιδιαίτερο βάρος – όπως είπε – δίνει στην κάρτα δημότη, γιατί με τον τρόπο αυτό, ενισχύεται η τοπική αγορά, καθώς με τις εκπτώσεις ωφελούνται καταστήματα και πολίτες.

Επισήμανε ότι ως δήμαρχος και σε συνεννόηση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης, θα προβάλλει την τοπική αγορά εκτός διοικητικών ορίων της πόλης, με στόχο η αγορά του Περιστερίου, να προσελκύσει αγοραστικό κοινό από όλο το λεκανοπέδιο.

Επίσης, σημείωσε, ότι το ΚΥΒΕ θα πάψει να είναι οι Βερσαλλίες του απερχόμενου δημάρχου και θα αποδοθεί στους βιοτέχνες.

Ανέφερε παράλληλα ότι θα μειώσει τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων ως μέτρο ανακούφισης και πρόσθεσε ότι οι νέες επιχειρήσεις δεν θα καταβάλλουν τέλη για 2 χρόνια εάν προσλαμβάνουν άνεργους Περιστεριώτες.

Related posts

Την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ τίμησε ο Δήμαρχος Περιστερίου

Peristeri News

Διαδικτυακή Δράση με θέμα «Πανελλήνιες Εξετάσεις: Διαχείριση άγχους προετοιμασίας & αποτελεσμάτων»

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Leave a Comment