Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Αττικής: Απάντηση στην καταγγελία του Δημάρχου Ραφήνας για πλαστογράφηση



Στις σημερινές καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, Βαγγέλη Μπουρνού, ο οποίος υποστήριξε ότι κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια τού παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, που φέρουν την υπογραφή της συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννας Τσούπρα, απάντησε η Περιφέρεια Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Περιφέρεια:

«1. Το Πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7 δεν δύναται να πλαστογραφηθεί, καθώς τα Πρακτικά ενός συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό, όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

2. Στο Πρακτικό περιγράφεται η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δράσεις και οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων εκείνες τις δραματικές ώρες.

3. Το έγγραφο δεν αναφέρεται σε απόφαση “εκκένωσης”».

4. Το έγγραφο δεν προχωρά σε κανενός είδους αξιολογικές κρίσεις έναντι ουδενός παράγοντα ή φορέα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Φαντασμαγορική η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Περιφέρειας Αττικής

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Η Αυτοδιοίκηση κερδίζει όταν λειτουργεί ενωμένα, με ξεκάθαρες αρμοδιότητες και κοινό σχέδιο για τους πολίτες

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 20 απινιδωτές σε κτήρια της Περιφέρειας Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment