Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Περίεργο δώρο του Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα



Κατασκεύασε σκοπευτήριο για να… ξεσπάει τα νεύρα της η ηθοποιός.

Στον προηγούμενο γάμο της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον η Αντζελίνα είχε τολμήσει να ανταλλάξει φιαλίδια με το αίμα τους με τον αγαπημένο της.

Αυτή τη φορά ο Μπραντ Πιτ θέλοντας να πρωτοτυπήσει και να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, βρήκε ένα άκρως εντυπωσιακό και… περίεργο δώρο για να κάνει στην αγαπημένη του ενόψει του επικείμενου γάμου τους.

«Η Αντζελίνα θεωρεί τη σκοποβολή αφροδισιακό. Από τη στιγμή που το 2005 βρέθηκε μαζί με τον Μπραντ Πιτ ανάμεσα σε όπλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mr & Mrs Smith κατέληξαν μαζί. Και επίσης αφήνοντας την Αντζελίνα να εκτονώνει τα νεύρα της σε αυτό, είναι λιγότερο πιθανό να το κάνει… εντός σπιτιού. Αυτό σημαίνει πολλά όταν έχεις έξι παιδιά» είπε πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι μιλώντας στη βρετανική Sun.

Το αξίας 315.000 ευρώ σκοπευτήριο περιλαμβάνει και στόχους με τη μορφή ανθρώπινης φιγούρας και βρίσκεται στο τεράστιο κτήμα που έχει το ζευγάρι στη νότια Γαλλία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment