Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Περαίωση με συνοπτικές διαδικασίες σε 200.000 υποθέσεις



Τρέχει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσει με διαδικασίες εξπρές τουλάχιστον 200.000 υποθέσεις και γι’ αυτό φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο τύπο περαίωσης.

Τρέχει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να κλείσει με διαδικασίες εξπρές τουλάχιστον 200.000 υποθέσεις και γι’ αυτό φέρνει στο προσκήνιο ένα νέο τύπο περαίωσης, με τη διαφορά όμως ότι θα μεσολαβήσει ένας υποτυπώδης έλεγχος.

Σύμφωνα με tovima.gr η διαδικασία θα είναι απλή και θα δίνεται κίνητρο σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν εκκρεμότητες με την Εφορία. Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει πως θα συγκεντρώσει 2,5 δισ. ευρώ.

Προκειμένου να πολλαπλασιαστούν τα αποτελέσματα των ελέγχων εξπρές, το υπουργείο θα ανακοινώσει εντός των ημερών πως υποθέσεις που παραγράφονται στο τέλος του έτους και αφορούν τις χρήσεις από το 2000 έως και το 2003 παραμένουν ανοιχτές για ελεγχο για έναν ακόμη χρόνο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό από 1η Ιανουαρίου

Peristeri News

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026

Peristeri News

Τι θα πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment