Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Πελώνη για Τσίπρα: Υπόσχεται διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου



Τις ανακοινώσεις του Αλέξη Τσίπρα για την ελληνική οικονομία σχολίασε η Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος, «μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη “σεισάχθεια” του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν», ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου».

Η κ. Πελώνη επισήμανε ότι «μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του “Μένουμε όρθιοι Ι” και “Μένουμε όρθιοι ΙΙ”» και πρόσθεσε ότι «αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων».

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει», είπε η κ. Πελώνη και κατέληξε: «Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε. Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Κυρανάκης: Θα αλλάξει ο τρόπος ανανέωσης στα διπλώματα οδήγησης

Peristeri News

Leave a Comment