Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πειθαρχικές ποινές στους στρατιώτες που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό



Πειθαρχικές ποινές φυλάκισης 60 ημερών επιβλήθηκαν στους στρατιώτες οι οποίοι εμφανίζονταν σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την υπόθεση επέβαλλε στους στρατιώτες φυλάκιση 50 ημερών, «εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία».

Όπως αναφέρει το ΓΕΣ η απόφαση υποβλήθηκε στο το ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις εν λόγω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, ήτοι 60 ημέρες φυλάκισης.

Η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται, καταλήγει η ανακοίνωση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ίλιον: Σύλληψη 67χρονης οικιακής βοηθού για κλοπές σε σπίτια (pic)

Peristeri News

Αγρότες: Πανελλαδική σύσκεψη την Τετάρτη

Peristeri News

ΠΟΕΔΗΝ: Στάση εργασίας την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου

Peristeri News

Leave a Comment