Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Περίεργες θεσμικά οι σημερινές συναντήσεις Τσίπρα



Περίεργες θεσμικά χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ τις συναντήσεις που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζο και με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

Περίεργες θεσμικά χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ τις συναντήσεις που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του ΣτΕ Σωτήρη Ρίζο και με την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Ράικου.

«Περίεργη θεσμικά η συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Πρόεδρο του ΣτΕ και κατά μείζονα λόγο η συνάντηση με την εισαγγελέα κ. Ράικου», ανέφερει χαρακτηριστικά.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «οι δικαστικοί λειτουργοί δεν μπορούν να αρνηθούν μια συνάντηση που ζητείται» και προστίθεται: «Το θέμα είναι γιατί επιδιώκεται από τον κ. Τσίπρα η δημιουργία εντυπώσεων που δυσκολεύουν το έργο της Δικαιοσύνης».

Το Κίνημα τονίζει ότι «οι θεσμικοί παράγοντες της πολιτείας είθισται να συναντώνται με τους προέδρους των ανώτερων δικαστηρίων και τον Εισαγγελέα του Α.Π. εν σώματι, καθώς και με τις διοικήσεις των δικαστικών ενώσεων».

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε στις 10.30 στο ΣτΕ με τον κ. Ρίζο και στις 12:00 στο Εφετείο Αθηνών με την κ. Ράικου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment