Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παρελθόν… ο καταυλισμός σεισμοπλήκτων Περιστερίου



Μπουλντόζες του ΥΠΕΧΩΔΕ διέλυσαν τις λυόμενες κατοικίες, που είχαν εγκατασταθεί… αθίγγανοι

Μετά από 11 χρόνια μπήκε τέλος στον καταυλισμό των σεισμοπλήκτων στον οικόπεδο στις οδούς Λάρνακος και Αναπαύσεως, πλησίον του Κοιμητηρίου Περιστερίου.

Σήμερα το πρωί μπουλντόζες του ΥΠΕΧΩΔΕ μετέτρεψαν τις λυόμενες κατοικίες σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς πλέον δεν κατοικούσαν σεισμόπληκτοι.

blank

Βέβαια, είχε προηγηθεί η παρέμβαση της αρμόδιας Εισαγγελέας και των αστυνομικών δυνάμεων να πειστούν οι αθίγγανοι να απομακρυνθούν από το χώρο, όπου από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν καταλάβει τα λυόμενα σαν προσωρινή τους κατοικία.

Το γεγονός αυτό, είχε προκαλέσει τη δικαιολογημένη αντίδραση των κατοίκων της Ανθούπολης προς τον Δήμο Περιστερίου, απαιτώντας την παρέμβαση του ΥΠΕΧΩΔΕ να βάλλει ένα οριστικό τέλος στον καταυλισμό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αλήθειες και ψέματα για την αξιολόγηση στο Περιστέρι και η δήθεν επιτυχία

Peristeri News

Περιστέρι: Υπηρεσία πήρε 3,4 στα 10 – μόνο που… δεν υπάρχει καν!

Peristeri News

Θερινές Αθλητικές Δραστηριότητες για παιδιά από τον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment