Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Παραιτήθηκαν Βορίδης – Γεωργιάδης αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση



Τελικά φαίνεται πως κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις των Μάκη Βορίδη κι Άδωνι Γεωργιάδη, αφού και οι δύο εθεάθησαν προ ολίγου στο γραφείο του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου προκειμένου να υποβάλουν κι αυτοί της παραιτήσεις τους από την κυβέρνηση.

Τελικά φαίνεται πως κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις των Μάκη Βορίδη κι Άδωνι Γεωργιάδη, αφού και οι δύο εθεάθησαν προ ολίγου στο γραφείο του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου προκειμένου- προφανώς- να υποβάλουν κι αυτοί της παραιτήσεις τους από την κυβέρνηση, ακολουθώντας το παράδειγμα του βουλευτή του Αστέριου Ροντούλη.

Σημειώνεται πως και οι δύο βουλευτές στις επιστολές παραίτησής τους τονίζουν πως στηρίζουν την κυβέρνηση.

Κατόπιν, τούτου αναμένεται και τυπικά και η υποβολή παραίτησης από τον κ. Γεωργίου, ώστε να ολοκληρωθεί η αποχώρηση από την κυβέρνηση όλων των στελεχών του ΛΑΟΣ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment