Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Παίζεται… η 2η Κυριακή στον Δήμο Περιστερίου;

Aπό τα εκλογικά τμήματα που υπολείπονται κρίνεται αν τελικά ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, θα χρειαστεί ή δεν θα χρειαστεί, να επιβεβαιώσει την εκλογική του νίκη σε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα αν θα έχουμε ή όχι εκλογική «αναμέτρηση» την 2η Κυριακή στον Δήμο Περιστερίου.

Μέχρι στιγμή, όλα παίζονται ψηφοδέλτιο – ψηφοδέλτιο, καθώς από τα εκλογικά τμήματα που υπολείπονται κρίνεται αν τελικά ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, θα χρειαστεί ή δεν θα χρειαστεί, να επιβεβαιώσει την εκλογική του νίκη σε εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.

Το ποσοστό που έλαβε την 7η Νοεμβρίου ήταν 49.82% και αν τελικά τα δύο εκλογικά τμήματα που δεν έχουν ακόμη καταμετρηθεί, αναδείξουν έστω και με μία ψήφο διαφορά (50% + 1) από το σύνολο των 6 υποψηφίων Δημάρχων, τον κ. Παχατουρίδη Δήμαρχο, τότε οι εκλογές στο Περιστέρι δεν θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η μεγαλύτερη Λαγάνα και φέτος στο Περιστέρι

Peristeri News

Εκπαίδευση στην Παροχή Πρώτων Βοηθειών από τον Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Σεμινάριο για ζευγάρια στο Περιστέρι: «ΦροντίΖΟΥΜΕ τη συντροφική μας σχέση»

Peristeri News

Leave a Comment