Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος



Πυλώνες σταθερότητας χαρακτήρισε την Κύπρο και την Ελλάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου του 1955.

«Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε εκείνους, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, για τη δημοκρατία, για την αυτοδιάθεση» τόνισε, μεταξύ άλλων.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι «η μητέρα πατρίδα, η Ελλάδα, θα είναι πάντα δίπλα στην Εθνική Φρουρά, προκειμένου να βοηθήσουμε στην περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου».

Στο ίδιο πλαίσιο, υποστήριξε ότι «η γεωπολιτική ενίσχυση της Κύπρου και της Ελλάδας θα αποτελέσει και το μοχλό για να λυθούν και άλλα προβλήματα, όπως το Κυπριακό».

Από την πλευρά του, ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, έκανε λόγο για μία ιστορική ημέρα και επεσήμανε πως η πολιτεία οφείλει να τιμάει όσους αγωνίστηκαν προκειμένου ο τόπος να απαλλαγεί από τον αγγλικό ζυγό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Leave a Comment