Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης

Αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί», ανέφερε.

Κάλεσε ακόμη όλους να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup και την απόφαση για εκταμίευση της δόσης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι στη διαπραγμάτευση κερδήθηκαν τα ειδικά μισθολόγια, ενώ αναγνώρισε ότι υπήρξαν και σημεία συμβιβασμού μιλώντας για μέτρα που δεν συνάδουν με το νόημα του Συντάγματος, αναφερόμενος και στο θέμα του ΦΠΑ στα νησιά.

Παραδέχθηκε επίσης ότι όλοι έχουν υποστεί τεράστια πίεση και πως δύσκολα εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Εάν έλθουν επενδύσεις, αλλάξει το οικονομικό κλίμα, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν από το 2031, εκτίμησε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Τον Πάρι Κουκουλόπουλο προτείνει για αντιπρόεδρο της Βουλής

Peristeri News

Ν. Ανδρουλάκης από Περιστέρι: Μαζί μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε

Peristeri News

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραιτείται από βουλευτής

Peristeri News

Leave a Comment