Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ούτε τώρα ξένος ρέφερι, Διαμαντόπουλος στο ΟΑΚΑ



Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική της Super League, με την ΚΕΔ να μην ορίζει ούτε σε αυτό το ματς ξένο διαιτητή, όπως είχε ζητήσει η διοίκηση των Περιστεριωτών.

Ο Έλληνας ρέφερι έχει σφυρίξει μόλις τρία ματς του Ατρόμητου στην καριέρα του, ένα εκ των οποίων το περσινό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι να φεύγει με το «διπλό» (0-1) χάρη στο γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα.

Τα άλλα δύο ματς που έχει διευθύνει είναι το περσινό εκτός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2) και τον Δεκέμβριο του 2016 κόντρα στην Καλλιθέα, που ο Ατρόμητος ηττήθηκε 1-0 στο «Ελ Πάσο».

Βοηθοί του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Τέταρτος ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επιστροφή στη δράση για το Περιστέρι με το Μαρούσι

Peristeri News

Η ΚΑΕ Περιστέρι δίνει «φως» στα Χριστούγεννα!

Peristeri News

Ο Ατρόμητος «σφράγισε» την πρόκριση στη Λάρισα

Peristeri News

Leave a Comment