Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ομαλά ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Ομαλά ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του «ΟΧΙ», η οποία έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ομαλά ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την απελευθέρωση της πόλης και την επέτειο του «ΟΧΙ», η οποία έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Σε απόσταση διακοσίων περίπου μέτρων, πριν και μετά την εξέδρα και κατά μήκος της οδού Τσιμισκή, είχαν τοποθετηθεί αστυνομικές δυνάμεις, για να αποτρέψουν τυχόν αποδοκιμασίες και επεισόδια από θεατές.

Δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα κατά την διάρκεια της παρέλασης, αλλά στο τέλος -και αφού οι μαθητές είχαν αποχωρήσει- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόϊκα.

Ορισμένοι γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν, ενώ οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να περάσουν μπροστά από την εξέδρα, αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης.

Λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι η παρέλαση ολοκληρώθηκε, ενώ μια άλλη μικρή ομάδα διαδηλωτών, πραγματοποίησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Επίθεση λύκου σε περιπατητή στην Πάρνηθα

Peristeri News

Όλες οι αλλαγές που έρχονται στη στρατιωτική θητεία

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα

Peristeri News

Leave a Comment