Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση



Στην εξέδρα των επισήμων ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στην εξέδρα των επισήμων ήταν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ κλειστός παραμένει από τις 05.30 και μέχρι νεωτέρας ο σταθμός του μετρό στο σημείο.

Η πρόσβαση στην πλατεία Συντάγματος ήταν και φέτος περιορισμένη και επιτρεπόταν μόνο με προσκλήσεις ή διαπιστεύσεις.

Αισθητά μειωμένη ήταν η παρουσία γονέων-περίπου 300 άτομα, οι οποίοι παρακολούθησαν την παρέλαση από το ύψος της οδού Βουκουρεστίου και μετά.

Καθαρίστριες διαδηλώνουν στην Ερμού

Στην οδό Ερμού παραμένουν καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που διαδηλώνουν κατά των απολύσεων φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment